Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hladnjak za grafu

57 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.09.2008. u 22:00

eh ovako imam grafu znam da je malo stara al interesuje me mozel se na nju stavit cooler ati radoen 9200 se plz treba mi hitno to i gdje mogu kupiti cooler za grafu
mislim da se cooler nemoze staviti, ali danas bas nesto pored arene gledam ona radnja, pa ima onih kao "metalnih" ploca koje se stave na grafu
cooler nemoze zbog velicine, i prostora koji je potreban za tu grafu
bolje rjesenje ti je ovo..
to su one ploce tamno sive.. imas ih ispod procesora
Ja sam frendu napravio cooler za 9550 (9200 ima iste rupe za pricvrscivanje coolera kao 9550), skinuo pasivni cooler sa northbridgea od stare maticne i ventilator sa pentium 2 (uglavnom treba bit manji), zasarafio ventilator na pasivni cooler i sad hladi ko lud

Raspitaj se malo po trgovinama za cooler sigurno ces negdje naletit na taj sto ti treba.
slEEk je napisao/la:
mislim da se cooler nemoze staviti, ali danas bas nesto pored arene gledam ona radnja, pa ima onih kao "metalnih" ploca koje se stave na grafu
cooler nemoze zbog velicine, i prostora koji je potreban za tu grafu
bolje rjesenje ti je ovo..
to su one ploce tamno sive.. imas ih ispod procesora
ccc te "ploce" su pasivni hladnjaci ili ti ga pasivni cooleri ... cooler ne mora uvijek biti ventilator ...
_GiLa_ je napisao/la:
ccc te "ploce" su pasivni hladnjaci ili ti ga pasivni cooleri ... cooler ne mora uvijek biti ventilator ...
niko nije rekao da mora..
nape suti i ne spammaj
vrsta hladjenja, koju moze kupit preko puta arene na ilidzi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.