Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GrabIt

135 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.09.2008. u 19:17

Ovako , ja koliko sam skontao GrabIt , da moze upoladovati na grabit muziku , film , ... ko hoce . Sad bih zamolio nekoga , da ako moze sto vise bh hip-hop ( frenkie , edo , infuzija , rima d ,crni zvuk , cekic , hza, mc fudo ... )pjesama da mi upoladuje na GrabIt i da mi kaze na kojem grabit serveru se nalaze te pjesme . Bio bih puno zahvalan , ako to tako ide ..

Hvala
http://fz.pixelseeker.net/

procitaj pravila i reg se.. :$
usput ako ne ko zna, skino sam grabit neki posto sam format komp i sad kad skinem partove od filma nema ih u grabit download folderu samo 1 ima od 14 15 koliko je bilo ccc a prije kad sam koristio sve je rega bilo
xais je napisao/la:
usput ako ne ko zna, skino sam grabit neki posto sam format komp i sad kad skinem partove od filma nema ih u grabit download folderu samo 1 ima od 14 15 koliko je bilo ccc a prije kad sam koristio sve je rega bilo
Pogledaj u options gdje ti je namjesteno da 'snima' download.. Mozda je pomjereno :$

Upiši u search ime jednog parta

Da li ti je 'dekodiralo' partove? Nakon downloada?

spY je napisao/la:
Pogledaj u options gdje ti je namjesteno da 'snima' download.. Mozda je pomjereno :$

Upiši u search ime jednog parta

Da li ti je 'dekodiralo' partove? Nakon downloada?

ishao sam na search nista
tad skinem pjesmu neku beze i ima,1 part od filma kad se download ja pogledam ima,ostavim da se ostalo download sutra dodzem da vidim nema partova od filma
xais je napisao/la:
ishao sam na search nista
tad skinem pjesmu neku beze i ima,1 part od filma kad se download ja pogledam ima,ostavim da se ostalo download sutra dodzem da vidim nema partova od filma
Sa kojeg servera si skidao?
Mozda su se brišu pa nemoze da skine?
spY je napisao/la:
http://fz.pixelseeker.net/

procitaj pravila i reg se.. :$
ej hvala, predobar forum za sve korinike adsl-a, imate sve za free zonu , tnX punoooooo
ACE_as je napisao/la:
ej hvala, predobar forum za sve korinike adsl-a, imate sve za free zonu , tnX punoooooo
Jes , al kod mene tamo pise Banned .. i don't now why
AdoS je napisao/la:
Jes , al kod mene tamo pise Banned .. i don't now why
Procitaj pravila... Negdje si pogrijesio... :$
spY je napisao/la:
Procitaj pravila... Negdje si pogrijesio... :$
Ovu temu sto sam ovdje napisao , i tamo sam takvu istu napisao i poslije nje sam dobio ban , al tamo su drugacija pravila ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.