Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

0 pregleda · 15 odgovora · otvorena 09.04.2005. u 00:59

Vako ljudi .. Instalirao sam u klubu Call Of Duty (neznam koja verzija) i crackovao sam je i pokrenuo sam single player i multiplayer. Eh sada imam problem !!!

LAN playing

Prilikom kreiranja servera na LAN za CoD na jednom kompjuteru drugi kompjuter nemoze da prepozna server od prvog kreiranog. Mislio sam na pocetku da je to do kompjutera ali probavao sam na vise kompjutera ali ne radi. Skinuo sam i patch neki od 40 MB ali OPET NE RADI !!!

Ko mi pomogne, dobija bodove. Spamm nemojte mi govorit .. Ovo ono .. Znaci cisto iz iskustva koje imao ovakav problem, ili vec ako nije ako zna o cemu je rijec fakat bi mi pomoglo.

Hvala unaprijed !
moze bit do cdkeya na svim kompjuterima stavi razlicite cdkeyeve(bilo kakve lupi brojeve)

isti problem se javljo i kod nas u clubu
SqWyQLy je napisao/la:
moze bit do cdkeya na svim kompjuterima stavi razlicite cdkeyeve(bilo kakve lupi brojeve)

Nije to
linkin_park je napisao/la:
pokusaj reinstalirati igru a mozda nisu dobro povezani racunari

Ovako prvo KRETEN si !

Drugo u postu sam naveo NO SPAMM ! kontas .. nemoj se glupirati i prosipati se ..
mozda da nije...
Ti kreirash Death mecth a na filteru si nesto drugo stavio da trazi neke druge server kao S&D
SqWyQLy je napisao/la:

Nije do cd-keys
Kod mene normalno sve radi

Probaj kao i kod CS-a onaj QoS packet scheduler na Network Opcijama iskljuciti....
mozda je na serveru ukljuceno punkbuster(nesto kao cheating death)
a na drugim racunarima nije.
To ti je na Multiplayer Options , pa skroz dole imas : Punkbuster - Yes/No
I pricnes no , a za igranje na netu moras imati to ukljuceno!
Instaliraj na jedan comp i prekopiraj ih lagano preko mreze...prilikom prvog pokretanja trazi cd key..ukucash onaj koji imash (moze biti isti) i nebi trebao imati problema..kod mene radi ko doksa

Ako nebude moglo imash kod mene jeftino za prekopirati COD i CODuo........
imao sam i ja taj problem u vamo jednoj igraoni ali kad smo instalirali Call Of Duty mogao je ali sada imam takav problem s kanterom i rijesili smo ga se probaj oko kutije za povezivanje
SkYWaLKeR je napisao/la:
Instaliraj na jedan comp i prekopiraj ih lagano preko mreze...prilikom prvog pokretanja trazi cd key..ukucash onaj koji imash (moze biti isti) i nebi trebao imati problema..kod mene radi ko doksa

To bi ti to meni mogao dzabe dati ha sky
probaj ispocetka pa ce onda mozda moci ! u klubu gdje sam ja radi sve !
jest da si ponistio pitanje ali da ti kazem..

idi na www.lol.ba pod download's imas za CoD skinuti patch koji se koristi... probaj
Mafia je napisao/la:
               SkYWaLKeR je napisao/la:

To bi ti to meni mogao dzabe dati ha sky

Ma moze....sitnica.... tisucu bodova i tvoji su na 24h
SqWyQLy je napisao/la:

najvjerovatnije je da je do cdkey

otidji na www.serial.com i nadji ostale cdkey-eve !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.