Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pat 3

263 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.09.2008. u 13:36

http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=89279

Sta reci... IMBA!

Prije nego pogledate procitajte FAQ i description.
Pomno citam faq , i naletim na recenicu " Plz don't stream, it's worth downloading!" , dosta sam citao , " those damn kids again " , ali da sto se tice moviea , pogledao sam , na svu zalost , nije nesto , swifty <for president>, svako ima svoje misljenje , mislim po meni ako mi se gleda kvalitetan movie , uvijek mogu swiftya pogledati u svakoj akciji , ali rado bi pogledao http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=88863 DD8 - destro specced, to je nesto , sad mi zao sto sam uopste streamao pata , gledao sam movie , ali sa svakim njegovim moviem uvijek mi je nadolazio " Average" rating, tako da ...
Oke slazem se sve, samo Swifty je usro sve sto je napravio sa prvim i trecim TBC filmom. Legenda kao on od ~4.6 prosjeka na prebc filmovima do ~2.5 na bc filmovima. Uvijek je imao poneki koristan tip, al' ovi novi su preglupi. Kao da shamani ne znaju da Water Shield sa castom daje manu ;S

Inace niko sa Pvpom nije postigao isto u prebc i bc, pa ni on. Kao sto je rekao covjek, kada mu je izasao prvi movie, bilo je ono WTF, dok sad svaki dan izadje 25 takvih. =P
Makz je napisao/la:
Oke slazem se sve, samo Swifty je usro sve sto je napravio sa prvim i trecim TBC filmom. Legenda kao on od ~4.6 prosjeka na prebc filmovima do ~2.5 na bc filmovima. Uvijek je imao poneki koristan tip, al' ovi novi su preglupi. Kao da shamani ne znaju da Water Shield sa castom daje manu ;S

Inace niko sa Pvpom nije postigao isto u prebc i bc, pa ni on. Kao sto je rekao covjek, kada mu je izasao prvi movie, bilo je ono WTF, dok sad svaki dan izadje 25 takvih. =P
Swifty ima skill ko niko do sad. Igra sa dva miša sa 20 tipki. I od prvog filma koji je bio boom, skill mu se mogao samo povećati. U prvom filmu je pokazao šta zna i ne treba ti više - ako je u drugom filmu zasrao na nekim scenama ne znači da je zbog toga lošiji. Definitivno je najbolji Warrior u americi, a u europi, ne mogu da se odlučim između njega i mene. ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.