Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

Problem cs ...

147 pregleda · 13 odgovora · otvorena 15.09.2008. u 13:12

e vako imam problem jedan , evo tek sam formatirao Local Disc C : i instal vistu ultimate , i ja sad udjem u D: disk i tamo nadjem hl odem change game i udje sve ok onda najdem server u koji udjem i kad udje na server samo zastopa cs nista nece :s

btw : ja nisam instalirao nikakav directx 10 i tak to ... a u cs mi je podeseno na OpenGL !

Hvala unaprijed , admini ne brisite temu ! ;)
samo sec , znaci cs ti je bio instaliran na D , i on ti je ostao nako sto si reinstall , onda jednostavno instaliraj patch v2.1 ili v2.3 mora moci , ako ne , nepreostaje ti nista drugo nego reinstall...
isti sam problem imao i ja moras otici u
D:\Program Files\Valve obrisati sve odatle
onda i u kontor panel-u iybrisati CS i onda ponovo instalirati
i onda ce ti sve bit Ok;)
eckOs je napisao/la:
isti sam problem imao i ja moras otici u
D:\Program Files\Valve obrisati sve odatle
onda i u kontor panel-u iybrisati CS i onda ponovo instalirati
i onda ce ti sve bit Ok;)
problem je sto nemam cd cs :(

@ 53m1r : ne treba mi nikakav patch imam ih , samo je problem sto mi zastopa odjednom cs cim udjem na server neki i kad mi se pojavi ono ok pa da biram team meni zastopa :S

@edit 2 : ma hvala u svakom slucaju eck0s :D
ErrORxxx je napisao/la:
problem je sto nemam cd cs :(

@ 53m1r : ne treba mi nikakav patch imam ih , samo je problem sto mi zastopa odjednom cs cim udjem na server neki i kad mi se pojavi ono ok pa da biram team meni zastopa :s

@edit 2 : ma hvala u svakom slucaju eck0s :d
jbg sad je to nevolja sto nemas CD za Cs pokusaj od nekog naci da ti posudi ili kupi 5 Km na terminalu na ilidzi:D
a sigurno ces se rijesiti tog porblema sa ovom postupkom sto sam ti rekao
neznam da li ma drugi nacin ali nevjerujem ja sam sve pokusao ali nista bez novog instal-a:( vise ti nemogu pomoci
je napisao/la:
e ovako ja sam isto imao vistu ultimate i cs sam inst u pola igre zastopa cs ja ti preporucujem da vratis na XP
i ja sam instal to rtd vistu u pada mi FPS ... :( ali neznam kakoo da obrisem tu vistu ultimate ? mozel neko reci ? u C nema ? omajgad ?
brownE je napisao/la:
i ja sam instal to rtd vistu u pada mi FPS ... :( ali neznam kakoo da obrisem tu vistu ultimate ? mozel neko reci ? u C nema ? omajgad ?
pa format :S
ja imao xp i sinoc nekakvu temu skidao i restartuje mi se komp i onda se ponovo upali ali bilo sve crno i onda ja Formatirao i sad je ok ali sad sam instal vistu ...
i umene nesto tako bilo ja REINSTALL i sada radi .
Evo nabavio sam CD i opet mi se isto desava :S
ErrORxxx je napisao/la:
Evo nabavio sam CD i opet mi se isto desava :s
RJESENJE:vracaj na xp
xplOsiON_inn0 je napisao/la:
RJESENJE:vracaj na xp
Aj ne spamaj vise ba :/

Necu da se vratim na xp hocu da ostanem na visti :r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.