Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Moram se pohvaliti

488 pregleda · 14 odgovora · otvorena 14.09.2008. u 16:08

Evo posle toliko toliko vremena nasao sam lika koji se zamjenio samnom za rogue-a , znaci za svog Roguea na US sam napokon dobio rogue-a na EU , pvp gear nam je isti ali PVE sam dobio malo slabije , ali uglavnom mogu da igram a da se ne nerviram zbog latency-a
Isto bi volio da mi kazete na kojem serveru igra najvise nase raje , posto planiram da ovoga starog hordasa "Ulfasar" prebacim na neki realm gde ima nasih
Slike novog roguea u galeriji
Bravo za tebe

Et moro da kazem bravo... a nisam wowa odavno pa neam pojma dje ima nase raje..
Probaj Tarren Mill
spinebreaker
ima nas nekoliko iz bih
ali ima milion ljudi iz srbije
opet mi nikako nije jasno kako neko ko clicka ima 2200 rating

nek mi neko pojasni moc clickanja ocu i ja 2200 rating
Vertazzar je napisao/la:
opet mi nikako nije jasno kako neko ko clicka ima 2200 rating

???????????????????????????????????????

nek mi neko pojasni moc clickanja ocu i ja 2200 rating
Sta bolan neko ko clicka ?
Ne kontam , sve je bindovano , nista nema na click
BloodSeeker je napisao/la:
Sta bolan neko ko clicka ?
Ne kontam , sve je bindovano , nista nema na click

et pa vidi na sta mislim
Burning Legion
Dodji na Spinebreaker ... ;)
Vertazzar je napisao/la:

et pa vidi na sta mislim
Koji glypan to je PVE specc idolu treba mi blind za pve ? ahhahahaha koji idol majko mila
Koji glypan to je PVE specc idolu treba mi blind za pve ? ahhahahaha koji idol majko mila
NE TI SI IDOL

prvo kad se respecas dobijes 2-3 nova spella, tj umjesto shadowstepa AR itd itd, ti si glupan pa ne znas da kada se respecas ostaju bindovi na svim pozicijama E.G ; shift+g etc etc, nego ti ovdje pokusavas da kazes da ti je ovo "INTERFEJS" za pve i da ti netreba bind ni za jedan spell ovdje, ovi ovdje nubovi koji igraju wowa [ cast izuzecima ] imaju isti tvoj interface pa im nije nista cudno kad vide da nemas nijedan bind, ali MENI JE CUDNO zato sto je prakticno nemoguce ni duelat se bez bindova na bar CLOAK OF SHADOWS i tako dalje,, sve u svemu uopste nemislim da je ovo tvoj char anyways.
dodji na stormscale sada da ti se nagovorim iz igre , samo me whispaj , debilu je***i sve je bindovano nista ne clickam
dodji na stormscale sada da ti se nagovorim iz igre , samo me whispaj , debilu je***i sve je bindovano nista ne clickam
K , W/E mrzi me da ulazim na stormscale

realm is full ;(
Ja nabio 2k rating clickanjem, j**o bindove. XD

Sto se tice roguea, retardirana klasa, kako god okrenes.
Najvise horde bosanaca na Tarren Millu, alijansa na Spinebreakeru :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.