Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

LIMIT RAJA

79 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.09.2008. u 00:32

Ej ljudi radi nekog buga sam uradio da mi se na ADSL mrežu konektuje preko šifara u modemu tj.čim upališ modem konektovan si,ali mi ne može free zona sada,internet je puno brži..brže otvara stranice,,,igram kantera,ali problem je jer mi dođe dupli iznos na računu za ADSL,pređem limit 2 gige!!!!! Zašto to? I jeli ima neko prijedlog?
Pa ako ti je limit 2 gige i ako si preso naravno da ce ti naplatiti.Sve se naplacuje .Limit je 2 gige nemozes skidat 100giga prijatelju .Jesi skuzio ?
cccccccccccccccccccccccc

kako vam mogu to naplacivati vi placate samo ono sto ste potrosili odnosno vas limit od 2 gb

cim prodes limit trebaju ti ga zaustavit

LOL LOPOVA U PM
DarkThEOnE je napisao/la:
cccccccccccccccccccccccc

kako vam mogu to naplacivati vi placate samo ono sto ste potrosili odnosno vas limit od 2 gb

cim prodes limit trebaju ti ga zaustavit

LOL LOPOVA U PM
slazem se jarane u potpunosti.Trebami se sastai koristini koliko nas ima i lagano jbte kazemo im daj je**e ko oce kad potrosimo 2-3 gige nije bitno da stane.nem interneta do drugog mjeseca ha ja ili palti pa cemo pustit poslat cu im mejl nek vide pene sastavit cu nesto
H4midovic je napisao/la:
slazem se jarane u potpunosti.Trebami se sastai koristini koliko nas ima i lagano jbte kazemo im daj je**e ko oce kad potrosimo 2-3 gige nije bitno da stane.nem interneta do drugog mjeseca ha ja ili palti pa cemo pustit poslat cu im mejl nek vide pene sastavit cu nesto
Bihnetu nema fajde slati prigovore..

Kad doćeraš do granice limita, jednostavno nemoj ici na internet? ili pokušaj štedjeti ( ne otvaraj jutub, ne skidaj nepotrebna sranja)

Imaš freezonu
dragi prijatelji,gameri....

Kada cete shvatiti da BiHnet cim predzete 3G il svoj odredzeni limit,postepeno uzima tj.skines 3 mb obracuna ti 30,meni na dan nekad obracunaju 300 mb a nisam koristio internet uopste!
Nemozete se zaliti NJIMA,takvih slucajeva ima na hiljade jer nemaju konkurenciju i j**i narod kako stignes,eh sad ako vam je dosta toga idite vala privatnoj gospodi neki kablovski nes uvedite oni vas cuvaju kao kap vode na dlanu!

nema smisla se zalit!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.