Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

My First CS map

369 pregleda · 20 odgovora · otvorena 11.09.2008. u 22:15

Poz svima evo napravio sam svoju prvu mapu za CS pa ocjenite kakva je.?

Samo je Extract u C:/ProgramFiles/Valve/Cstrike/maps

Ocjenite
ako vec ne znas engleski zamolio bih te da ne pokusavas napisati nesto na engleskom jeziku
Naslov: My First CS map

No comment...

EDIT:

NEMA SE STA USLIKATI. NA SKALI OD 1 do 100, -1!
mogo si stavit screen shoot kakav da vidimo iz prve ruke na sta to lici.. ko ce sad skidat pa extract.. proces cjeli..

al et
qme necu da te lazem mapa qrcu newalja pogledaj samo u nebo i swe ce ti biti jasno
mozel neko postavit screenove od mape ovde da ne dldam dzaba ako nista nevalja
postavi slike kk
Da si samo postavio slike da bezze neskidamo...
RzA je napisao/la:
qme necu da te lazem mapa qrcu newalja pogledaj samo u nebo i swe ce ti biti jasno
da tacno ! ne mozes igrat zbog neba!
Ma dobro pravo ... SJEDI 1 !!!
HAHAHa srdjo hahah!
Toliko je vam glupa pa kakve su vase prve mape u cs pola vas ne zna ni napraviti mapu u cs a meni se smijete makar sam znao napravit ko da je bitno nebo kakvo je LOL xD
Da bog sacuva idi momak sjedi u cosak i govori: " nja nja nja nja UJ UJ UJ UJ " i napravi " :$ " facu. -.-'
10ka

Dobra za ganje

još da si metno oba sajta pa da 5v5 raspalimo XD

šalim se... za prvi put,dobor je
puff nije lose samo je malo gore !
Plafon ti je Nula ! Kakav si ti Gradonacelnik !
Nemas nebo tipe, tako da ova mapa nije kompletna! Slusaj sta ces uradit: 1) Napravi jedan objekat van citave mape (kao jedna velika "soba", u kojoj ce se nalazit tvoja mapa), isprazni ga CTRL+H i samo na onu stranu gdje bi ti trebalo biti nebo postavi sky (plavu) texturu. Za razlicite vrste neba idi na: Map---> Map properties---> i tamo pod "cl_skyname" stavi neka od sl.: 2desert, cliff, city, desert, dusk, morning, night, space itd...
fali ti nebo jarane xD
gamersba je napisao/la:
Ev slike pod 1. nevalja pozdadina gornja vidi kakvo je

ajde lljudi prva mu je mapa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.