e ovako kada ocu da udjem na msn ovo mi se pojavi i izbaci me You canoct use Windows Live.. at this time because your conntact list is not availbale.
Diskusija
U kanti
msn
114 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.09.2008. u 21:57
Nesto ti se 'poj*bala' lista kontakata.. Nije im nešto u dure.. Pokušaj kasnije..
i meni je to preksinoc bilo..
nije mi moglo uci ^^
ali veceras ev proradilo...
nadocice u voznji ne sikiraj se..
koristio sam msn do veceras na www.ebuddy.com
eto ako ti je sta hitno tu sing in
nije mi moglo uci ^^
ali veceras ev proradilo...
nadocice u voznji ne sikiraj se..
koristio sam msn do veceras na www.ebuddy.com
eto ako ti je sta hitno tu sing in
Conntact list is not available - > Kontakt lista nije dostupna, do je do njih , sacekas par minuta, ili koristis ono repair ... =)
I automatski fixas, to ukoliko ne pomogne, smatraj stvar rijesenom do servisa je.
I automatski fixas, to ukoliko ne pomogne, smatraj stvar rijesenom do servisa je.
zadnjih par dana je bilo problema s msnom svima, imaju nekih tehnickih problema brzo ce to oni popravit
Sa tim smo svi imali problem oni koji su na hotmail email adresi...
kjkszpj je napisao/la:
Sa tim smo svi imali problem oni koji su na hotmail email adresi...
server mozda zezza ^^
ma danas je sve sto se tice msn-a sjbano
tako da te ne zacudi ako ti kaze da su izrisani al ce se sve napraviti sta svi dizete frku niste izgubili 2 miona $ nego kvar na serveru strpite se malo ovo je 1000 di ta tema danas oko msn
pokusaj uci preko www.meebo.com
tako da te ne zacudi ako ti kaze da su izrisani al ce se sve napraviti sta svi dizete frku niste izgubili 2 miona $ nego kvar na serveru strpite se malo ovo je 1000 di ta tema danas oko msn

pokusaj uci preko www.meebo.com
brate skini 7.5 verziju moci ce kod mene je isto bilo uopste nece da prikaze msn kontakte ja mislio neko mi hackno , instaliro 7.5 sve normala
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.