Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

Colin mcrae rally 2005

284 pregleda · 13 odgovora · otvorena 07.04.2005. u 11:08

pozz..
imam problem sa gore navedenom igrom..
naime,
Igra koja je tek instalirana radi uz pomoc cd odlicno, ali sam skinuo nocd crack i kada pokrenem igru dodje mi crni ekran i izbaci me iz igre...
usput, da znate imam sve uredne drivere, directX zadnja verzija...

sta da radim? et ko mi pomogne ima moja 2 mocna boda ^^
mmm...meni se to isto desavalo ali meni je bilo do drivera...mozes li samo napisati koja ti je graficka kartica ?
fx5200 nforce
ma nevalja ti creck
probaj igrat sa VirtualDrive Manager

SqWyQLy je napisao/la:
ma nevalja ti creck
probaj igrat sa VirtualDrive Manager

Upravo je covjek crackovi znaju nekad i sjebat najbolje igraj sa cd-om il koristi VirtualDrive Manager
virtual drive ne dolazi u obzir... jer ne koristim ovo kod kuce nego u internet centru... a virtual drive mi ne ide bas uz cyber caffe, jer kad neko zavrsi svoj termin igra nastavi normalno..
ako neko ima link za crack
imao sam i ja problema al nakon sto sam instalirao najnovije drivere za grafu problem je nestao pa pokusaj i to!
PA sigurno je do cracka..........
A KOKO ĆEŠ  DATI 2 BODA..... LOL°°°°
Na gameburnworld.com imas crack + crack fix. I nesmije biti nero 6.6 biti instaliran z*** nekog codeca. Uglavnom skini i taj crack fix koji ispravi gresku da te ne izbaciva iz main menu-a.
slusaj na ikonu na desktopu od cmr 2005 idi properties i ako ti je intaliran cmr u "C:Program FilesCodemastersColin McRae Rally 2005CMR5.exe"

samo dodaj NOVIDEO npr.

"C:Program FilesCodemastersColin McRae Rally 2005CMR5.exe" NOVIDEO

i radice ti znam jer se to i meni desavalo to je do video codeca koje imas na kompjuteru (P.S. DAJ BODOVE )
Korisnik ponistio pitanje. Niko nije pomogao. ? kako niko nije pomogao? pa sta ti je moj odgovor.. ^^ jeli ti to zao bodova ccc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.