Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

bodovi

143 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.09.2008. u 12:35

ovako sad da se prvo razjasni nije mi do bodova ko ih j**e aL nekad kad mi treba nesta stavio bi pod pitanje i dao 15 bodova iL vise ,problem je slijedeci,meni evo jedno 3 MJESECA stoji 5 bodova i dobio sam sad npr od vilenjaka aplauz al opet ostane na 5 dobio sam jos par aplauza al bodovi nemradju : $

opet kazem nije mi do bodova al kad se postavi kao pitanje/problem mislim jel da ce se raja vise potrudit

http://www.gamers.ba/forum/9/48526/tjelovjezba/
pa naravno da hoce jarane .....
neki nece ni pitanje procitat ako nepise ono bar 15 bovdova
sc00pex je napisao/la:
pa naravno da hoce jarane .....
neki nece ni pitanje procitat ako nepise ono bar 15 bovdova
osim ako ga bok1 il neki od admina ne napisu, pa da se malo uvuku u pakash.
al je fazon u svemu sto meni nikako bodovi tamo da se povecaju xD
BillGatesSon je napisao/la:
osim ako ga bok1 il neki od admina ne napisu, pa da se malo uvuku u pakash.
Od danas te gledam drugim ocima ^^
bodovi za aplauz i samar se racunaju ali se ne ispisuju u proflu jer se pravi bolji sistem bodovanja od prethodnog

i jos jednom.. NIKO nece biti zakinut za bodove !
FataL je napisao/la:
bodovi za aplauz i samar se racunaju ali se ne ispisuju u proflu jer se pravi bolji sistem bodovanja od prethodnog

i jos jednom.. NIKO nece biti zakinut za bodove !
eee to Hvala care samo da znam eto sta je wertu me zajebavo kad sam mu reko pa sam ti morao vako javno xD

ma etC netrebaju meni bodovi nego kao evo po treci put onaj sto je prvi napiso gore ,pola nece bez bodova temu ni da pogleda ,ok hvala lock i delete
SheytaNell je napisao/la:
eee to Hvala care samo da znam eto sta je wertu me zajebavo kad sam mu reko pa sam ti morao vako javno xD

ma etC netrebaju meni bodovi nego kao evo po treci put onaj sto je prvi napiso gore ,pola nece bez bodova temu ni da pogleda ,ok hvala lock i delete
ne trebaju ti sada, trebace ti za mjesec kada izadje je******n shop
oooo novi sistem bodovanja bas me zanima kakav je.......

al i ja sam skonto da nes nije uredu........neki dan ja imo 1500 i dobijem 100 valjda bi trebo imat 1600 a ja imam 1566.........al nema veze............

valjda je taj novi sistem bolji
ja sam pomogao dvaput i tebo sam imat oko 45 bodova a imam 11
ja preko stele donbio prije neki dan nekoliko alauza, al ostalo na 0 bodoa

sta je ovo dajte recite

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.