Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ex-n!M GaminG

129 pregleda · 11 odgovora · otvorena 08.09.2008. u 18:38

malo neobična tema koju dižem al eto želim da se zna u pubilcu da me ne raspituju kaj se desilo.. Ovako ovom prilikom vas obavještavam da se n!M GaminG klan raspao.

eto nažalost došao je i taj dan.

razlos raspada je više manje u tajni al to se već veže iz treninga u trening iz cwa u cw a to je nepovjerenje suigrača. i tako klan ne može funkcionirat. eto taman smo krenuli lijepo i steam ligi a ovim putem se ispričavam organizatorima na ovakav ishod, bez klana mi nemožemo nastaviti ligu tako da se kužimo.

Sve šta će nam ostat od klana jest. majice koje smo si štampali (= i to će mi bit velika i lijepa uspomena a od ostalih servera TS i Vent kao i .com domenu ćemo nekako nešta smislit. jer sada već ex igrači n!M-a svatko za sebno po svojoj volji traži si klan.

Sve detaljnije možete viditi na www.nim-gaming.com

RIP n!M

Slika je slikana na Virovitičkim Ribnjacima, a uskoro klan putuje u Zagreb na WCG 2008 (točnije 27.9)
j**e se nekom za vas raspad ha ya.. koda vas je pola pomrlo a ne razislo se posvadjalo itd...idi uzivaj zivi normalan zivot a ne za te klanove , koda je to nesto novo svaki dan se neki razilaze pa osnivaju drugi tako to u nedogled..
Nice ste ekipa bili ocam..
Ae ocel ko da igra za MYSTERY? xD
Trebamo 1-2 aktivna igraca..

Gl vam u nastavku "cs karijere" ^^
jasminA_ je napisao/la:
j**e se nekom za vas raspad ha ya.. koda vas je pola pomrlo a ne razislo se posvadjalo itd...idi uzivaj zivi normalan zivot a ne za te klanove , koda je to nesto novo svaki dan se neki razilaze pa osnivaju drugi tako to u nedogled..
ne znaš ti šta je vodit fini community jedno 3 godine biti si ko braća i da ovako šta bude... c c c =((
rulF je napisao/la:

Tako je ba . . . Niste prwi ni posljednji a btw ako ste dobri igraci naci cete opet dobar klan . . .
Uvek ste bili sminka klan (:

Al' et srecno u daljem csingu (:
steta... tako jaka ekipa...

toliko cw u historiji... su samo gubili.. al
su se trudili.. za to jedan veliki respect..
Ha jbg dodje i taj dan.

Samo mi smjesno kada smo jednom igrali mec ja nasao u igraoni 4 igraca i mi vas uzmemo i vi nas ban kao razlog cheat.LOL. Secas se lineup:mirofa,MILAN.b0r!s.cs[majsta]duca,am!co.?
I kad je bila ona vasa liga mi se isto tako prijavili i mi trebali dobiti u grupi 3 boda vi kazete da ce se mec ponavljati kao zato sto nismo uradili ss al ajd bilo pa proslo !
Vane je napisao/la:
steta... tako jaka ekipa...

toliko cw u historiji... su samo gubili.. al
su se trudili.. za to jedan veliki respect..
oduvijek si bio mangup:$

R.I.P n!M kako su samo kewl bili ;D ja znam,leonidasa sam vazda prozivao
rulF je napisao/la:

ev ja ? XD

jedino neam stim d:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.