Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

HDD ?

100 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.09.2008. u 14:22

eh ovako imam jedan veliki problem (bar za mene), i trebam sto prije da popravim inace ce me sestra zaklati ko macku....

eh ovako, format sam comp, i prije uopste kretanja formatiranje imao sam C, D i E particiju (na C i D su bili instalirani XP, znaci imao sam 2 XP/a instalirana), kada sam u formatiranju dosao do djela sa particijama i tim, bilo je samo prikazano particija C sa 125GB i ja sam je izbrisao i stavio opet sve na C (125GB)...misleci da cu moci ovo ostalo u windowsu formatirati i namjestiti particije....kada sam zavrsio sa svime sada mi i u biosu i windowsu pokazuje samo 125GB, a trebao bi imati ukupno 320GB...... lolic

hitno je fkt.....pa molim da mis to prije pomognete.....unaprijed hvala....

molim admine da ne brisu temu, bar dok mi neko ne pomogne...i molim da ne spamate da svi koji su imali ovakav problem ili koji znaju kako da rjesim ovo da odgovore i pomognu, fkt plss
Pa ninja nemoj brisat particije samo formatirat, uzmi Partiton Magic i tamo ce ti izbaciti unpartiton space ili free space tako nesto, i to spoji u particiju.

Post dobio aplauz od bak1r

e u tom i jeste fazon imam taj program, i nemam slobodnog mjesta...fakticnki kao da ne postoji ono ostalo.....u tome i jeste fazon ?
ACE_as je napisao/la:
e u tom i jeste fazon imam taj program, i nemam slobodnog mjesta...fakticnki kao da ne postoji ono ostalo.....u tome i jeste fazon ?
uradi onako kako sam ti rekao
Desni klik na My Computer otvorit ce ti se izbornik, na njemu odaberi Manage i otvorit ce ti se novi prozor, na tom prozoru odaberi Disc Managment, sa desne strane prozora ce se pojavit lista svih particija i neparticoniranog prostora, desni klik na taj neparticionirani prostor i klikni format na izborniku...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.