Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hotmail.com login problem

129 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.09.2008. u 10:34

Bad Request (Invalid Verb)

-Znaci dok sam na poslu i hocu da provjerim mali, pojavi mi se ovaj error pri otvaranju, a dok sam kuci sve je ok, bez problema ulazim, znam da je u zadnje vrijeme bilo problema sa njihovim serverom ali izgleda da ovo nije do njih posto od kuce nemam nikakvih problema...
Eto...ko zna nek kaze posto mi treba jer moram neke mailove pregledat a nemogu :)
pa neznam moze biti da ti je na poslu zakljucan messenger meni se to desilo u skoli bilo ja na informatici nemogu uci na msn ja konto nest bilo dodjem kuci hajde na komp udje mi i tako opet probam na informatici nece a kuci hoce neznam sta je brate kazem ti moze biti da ti je na poslu zakljucan msn
shaman je napisao/la:
pa neznam moze biti da ti je na poslu zakljucan messenger meni se to desilo u skoli bilo ja na informatici nemogu uci na msn ja konto nest bilo dodjem kuci hajde na komp udje mi i tako opet probam na informatici nece a kuci hoce neznam sta je brate kazem ti moze biti da ti je na poslu zakljucan msn
koristim msn i na poslu, sveje bilo ok do neki dan sad neznam sta je...

@ ljudi nisam na grani rasto, imam operu IE i mozillu i nece ni sa jednim...
pa probaj reinstall mesenger nista ti nece skoditi
Probaj drugi browser. Znaci da ne clickas preko messengera na IE, nego otvoris mozillu i znas vec dalje...
system resetor majka ;) de probaj vratiti koji dan u nazad kad je radilo.hvala
Ctrl Alt Del > Process > explorer > isklučiš ga , probaj ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.