Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SMAK SVIJETA

175 pregleda · 17 odgovora · otvorena 03.09.2008. u 00:20

ISTINA? Smak svijeta? 10 rujna :( eo link ako hoce neko da vidi sta vi mislite jel istina http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it/eksperiment-sudnjeg-dana-bit-ce-uskoro-smak-svijeta-kazu-neki.html
nije smak svijeta
nego ljudi pokusavaju da simuliraju sta bi se dogodilo da meteor opet padne na zemlju.....
Nemogu oni to da znaju , nema sanse to samo dragi Allah zna , i bit ce kad to on odredi...
Nema sta smak svijeta se nemoze izbjeci...a da li ce da udari itd...samo dragi Allah zna e tako je semire
Wertu pravilno rekao ! U kur'anu se ne spominje nista o meteorima ? Ni u Bibliji koliko sam upoznat ? Neznam da li i u jednoj vjeri ?
Zasto mislite da smak svijeta dolazi u "obliku" komete-meteora... ?
Slijedeći put pokušaj pročitati dalje od samog naslova vijesti pa onda postavljaj temu.

A zemlju neće udariti ni kometa, niti će je crna rupa progutati. Ko je musliman zna i zašto. (istinski)
cannabis4posho je napisao/la:
nije smak svijeta
nego ljudi pokusavaju da simuliraju sta bi se dogodilo da meteor opet padne na zemlju.....
pokusat ce simulirat uslove prije velikog praska a ne da meteor padne na zemlju...
A ovo o crnim rupama su samo nagadjanja...
DiNozzo je napisao/la:
pokusat ce simulirat uslove prije velikog praska a ne da meteor padne na zemlju...
A ovo o crnim rupama su samo nagadjanja...
dobro dobro samo mojne previse pametovat.....
sto se tice crnih rupa, one ce nastati i vratiti se u prvobitni oblik od cega su i nastale tako da nece nista biti....
je napisao/la:
Da. Pogledaj samo šta piše.

Rješite se celulita
Besplatna i brza dostava. Prirodno i brzo rješenje za celulit.

Istina je.. :@
Strahuju da se eksperimentom zadire u potpuno nepoznato područje čime bi se mogla ugroziti sigurnost cijele planete.

:D:D
hay da vidimo sta ce biti za tih 7 dana ja odo po zenu djecu i pravac njemacka haha xD
boli nas ku**c nece bit vamo mi svijeta vidili nismo :D
KilluminAti je napisao/la:
boli nas ku**c nece bit vamo mi svijeta vidili nismo :d
hahah xD
Btw cuj ovi provala xD

Članovi sekte Sunčani hram (Solar Temple), koje je predvodio nemački psiholog Heide Fittkau-Garthe, očekivali su da će se 8. januara 1998. godine u 8 satu ujutro dogoditi smak sveta i da će spas naći samo onaj ko u određeno vreme izvrši samoubistvo, jer će time biti premešten na spasilački vanzemaljski svemirski brod. Za ovo su odabrali Tenerife, na Kanarskim ostrvima, ali ih je u očekivanju pravog trenutka za samoubistvo iznenadila i uhapsila lokalna policija. Cela sekta (ukupno 31 član), umesto na vanzemaljskom brodu, našla se u zatvoru.

Evo ovde imash sve o "SMAK SVJETA" Tj kad je se trebalo desit .. .xD

http://www.paralax.co.yu/smak.htm
(posto se spominje hrist "krist" ono njegovo dolazenje da ce biti smak svjeta nemoj te misliti da je neka provokacija ....)
losHE je napisao/la:
izgleda da je ovaj manaeken vec izvrsio samoubistvo xd
haha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.