dajem evo bodove ko uplouduje najbolji config za cod4 dakle da minimalno ima 100 najmanje fpsa.. ciji konfig bude najbolji idu bodovi
Pitanje
Poništeno pitanje
15 bodova
config
179 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.09.2008. u 16:26
http://rapidshare.com/files/142058843/config_mp.cfg.html
meni fps 250 :S
meni fps 250 :S
omfg , nije do cfga nego do tvog kompa
nije fps veci/manji zbog configa, nego zbog kompjutera tvojeg tj, hardwarea.
hajd molim te pogledaj mu prvo profil prije nego sto postas :S vidis da mu je mashina samo jos malo rama fali
ocete sutit idoli ako ne kontate se u igricu? imo sam 60 fpsa na default, poslo mi drug config .. locka na 250 ista rezolucija i sve... admine delete temu
ScandaL je napisao/la:
ocete sutit idoli ako ne kontate se u igricu? imo sam 60 fpsa na default, poslo mi drug config .. locka na 250 ista rezolucija i sve... admine delete temu
Kod mene sve high,brightness na pola,rezolucija 1024 x 768 fps zakucan 91
men dovoljno a fina grafika xD
Al dosadila igrica nisam ni mjesec igrao
ugl
men dovoljno a fina grafika xDAl dosadila igrica nisam ni mjesec igrao
ugl
4rm4n1 je napisao/la:
nije fps veci/manji zbog configa, nego zbog kompjutera tvojeg tj, hardwarea.
n3xu5 je napisao/la:
da se ti kontas u igricu znao bi otvoriti graphics postavke i smanjiti sve na low ?
to se otvori u igri dakle spustis konzolu i ima puno dakle tu stavri npr. /sunoff odma ti veci fps a nemozes to podesit u grapichs noobino
ScandaL je napisao/la:
oj koji si lower vidim da neznas ni sta je conifg...
to se otvori u igri dakle spustis konzolu i ima puno dakle tu stavri npr. /sunoff odma ti veci fps a nemozes to podesit u grapichs noobino
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.