Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Da li ce WoW TerraNet napokon proraditi?

123 pregleda · 3 odgovora · otvorena 30.08.2008. u 10:13

Zanima me da li ce TerraNet WOW server napokon biti u funkciji znam da su nesto radili i da su svi izgubili iteme , pa me zanima oce li se sta raditi na njoj?
Ovo je pitanje samo za ljude koji rade na serveru i GM-ove ...
Molim admina da osamari svakog onog koji nije admin , gm il uprava terre
bio sam gm na serveru , kao i svi ostali. Doslo je do zbrke ali bolje receno " whipe " servera citavog jer su najbolje ljude otpustili " e.g. vertazzar, lemon , volition etc." , mislim da su ostali letic i nikolaj kao ostali gmovi , mogu pitati nikolaja i dobicu dodatne informacije pa ce biti edit

Post dobio aplauz od bak1r

Venomus je napisao/la:
bio sam gm na serveru , kao i svi ostali. Doslo je do zbrke ali bolje receno " whipe " servera citavog jer su najbolje ljude otpustili " e.g. vertazzar, lemon , volition etc." , mislim da su ostali letic i nikolaj kao ostali gmovi , mogu pitati nikolaja i dobicu dodatne informacije pa ce biti edit
nakon sto su "ustabilizirali server" nakon "nas" , kao sto vidim opet se desio whipe, ukratko receno, terra nikad nece bit wow server kako treba.

btw sto se tice whipea, vjerovatno cete opet sve izpocetka nabijat , ukoliko nesto ne urade, i ukoliko nisu uradili backup itema.

i sto se tice nikolaja, ja sam ga pitao " kako vam ide terra?" on rece " bogami whipe opet " ja sam samo nasmijao na to , i promjenio temu xD. znam da je rekao nesto da cekaju admine da poprave , al nevjerujem da ce oni to popravit XD.

Post dobio aplauz od bak1r

Momci hvala vam puno ' Vertazzar i Venomus '

Admini tema u kantu !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.