Kupio sam nokiu n73 i kad mi je kartica unutra i uslikam ness i odem galery, images and videos ne ocitava mi tu slika koju sam uslikao (nekad se desi da ucita) a kad izvatim memory onda se cesce desi da ucita mada i tu rijetko. E sad do cega je jel ja neradim nes kako treba ili..? Jos da napomenem mjenjao sam memory i opet isto. 512mb.
Diskusija
ucitavanje slika n73
87 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.08.2008. u 15:15
Nokia n73 ne podrzava najbolje svoj originalni softver ugradjen u nju i kod 99% posto ljudi se dogadjaju takve stvari, ili naprijem da samo zablokira mob onda moras vadit bateriju i ono a tim dodje i da se sjebe mob..
kod n73 i svake n serije blockira im sistem, tj. preopterecen bude nakon nekih par mjeseci (4-5) pocinje da koci i da sere, sad zavisi dal si ti kupio novu ili polovnu tu nokiu, jer je moguce da je do memorije od telefona, da si je natrpao pa sporo otvara il se prikaze da ima pa da nema te slike itd.. Najbolje bi ti bilo da restartujes sistem na njoj.. moj savjet 
edit: imao sam taj telefon prije 2 god kad je tek izashao i nosao sam ga nekih godinu i 2-3 mjeseca i radio sam svakih 3-4 mjeseca restart sistema..
Edit 2: Ja sam na n95 trenutno pa su im slicne opcije pa evo ( na njemackom jeziku mi je tel )
System > Einstell (ili ti ga Kljuc onaj) i onda tu nadjes fabricki ili sta ja znam kako pise kod tebe..
edit 3:
Ako si ga vec novog kupio idi i vrati telefon, haman da imash garanciju

edit: imao sam taj telefon prije 2 god kad je tek izashao i nosao sam ga nekih godinu i 2-3 mjeseca i radio sam svakih 3-4 mjeseca restart sistema..
Edit 2: Ja sam na n95 trenutno pa su im slicne opcije pa evo ( na njemackom jeziku mi je tel )
System > Einstell (ili ti ga Kljuc onaj) i onda tu nadjes fabricki ili sta ja znam kako pise kod tebe..
edit 3:
Ako si ga vec novog kupio idi i vrati telefon, haman da imash garanciju
mobitel sam juce kupio u imamexu, nov
kako se restartuje sistem?
sLLayeer je napisao/la:
mobitel sam juce kupio u imamexu, nov
DestinY je napisao/la:
Imas tamo u Opcijama i pise ti Master reset Stisni to i sacekat ces 2-3 minute da ti se sve izbrise i restartuje !!!!
i gdje se to tacno nalazi nemogu da nadjem
sLLayeer je napisao/la:
hocel mi imenik se izbrisati?
imam je i ja ,i srecom nemam problema,bilo je prvih mjesec dana,skini sebi ispravan software
sLLayeer je napisao/la:
hocel mi imenik se izbrisati?
to se svima desava...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.