Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sale

168 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.04.2005. u 17:52

znam ja jedan... bio jedan spammer , hoda on , hoda , i onda predje na drugu stranu ulice...hoda , hoda , i upucam ga ja....i odjednom padne.. sto je pao ?
upuco ga ja...
hhaha pa nije reko ajde najj gl00post , ma nema nobelovac za gloopost
a je'na aprilska sala.... danas ja ulazim u razred (zakasnio sam 5 min) , imam historiju .... kad sjedi nastavnica , 11 ucenika (od nas 22)... kazu svi eno tamo ti je druga grupa u kabinetu geografije (kabinet do hist.)...i ja krenem stvarno. kad samo sto sam izaso svi se pocese smijat , urlaju oni...ccc. sakrilo se 8 ucenika. .... 0o (ofiraza)
Jutros nazvao ja jarana u 6:45 ...rekoh: " jarane opljackali ti radnju,a on nerazbudjen kaze Sta ba tebi jel pohapali sve ... nije ba rekoh na slogove "Marnuli ti kompjutere i cd-ove" kaze de ba koga furas ...nije rekoh ozbiljno sto bih te zvao ovako rano nisam takav levat...Helem jaran se spremi i krene ka radnji ... dosao on u radnju sve ok ..i nazove me i sve po spisku sto sam ga probudio...i zove me da dodjem na kafu......ha ja!
Ljolj
ma ja sam prof. zeznuo postene..reko prof. mogu li do wc-a kaze ona hajde...vracam se ja onako ozbiljan rekoh treba vas roditelj neki...dosla ona nama budite mirni sad cu ja doci...ponijela dnevnik misli da ce morati citati ocjene roditelju...izasla ona vani poslije minutu vraca se sva se zacrvenila,a mi umirali od smijeha...nije znala sta ce i ona se pocela smijati
bega je napisao/la:
ma ja sam prof. zeznuo postene..reko prof. mogu li do wc-a kaze ona hajde...vracam se ja onako ozbiljan rekoh treba vas roditelj neki...dosla ona nama budite mirni sad cu ja doci...ponijela dnevnik misli da ce morati citati ocjene roditelju...izasla ona vani poslije minutu vraca se sva se zacrvenila,a mi umirali od smijeha...nije znala sta ce i ona se pocela smijati

Hahaah mene danas na lolu sjebali ja doso kada neko napisa Logosoft server od danas preestaje raditi ja izaso sa lola posle sat vremena vidim ja ponovo radi reko jesu me sjebali
bega je napisao/la:

hahah n1
hitler je napisao/la:
ha ha jesu te obrukali

Pa covjek ti kaze da napises vic a ti pises bezveze samo da zaradis post.

Zasto zecu vire usi iz grma...
Zato sto se nije dobro sakrijo.

Ide bik livadom nadje rukavicu i kaze kakva je ovo kravetina izgubila grudnjak.

Valjda valja bar jedan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.