Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

DAEMON TOOLS

61 pregled · 6 odgovora · otvorena 26.08.2008. u 19:34

imam problem sa d-tools i alcohol120%
kad ih instaliram cijeli komp mi steka
ne mogu da mountujem nijedan image
SPAMMERI IMATE DRUGIH TEMA
OVU ZAOBIDJITE !!!
NERADI TI DEMON TOOLS DACU TI JA LINK NA PM
Eh ovako prvi put mi je stopalo radi regionalnih postavki neznam sto,sve mi je bilo na bosnian , i promjenio ja slucajno u "US" kad pokusam instalirat vis ne stopa,reinstaliram sistem , opet instaliram DaemonTools nece mi opet stopa radi "bus drivera" i eto opet sam samo prebacio na "US" i moglo je . jer viidi ovo , radi instaliranja drivera nekih moraju ti bit postavke na regionalnim postavkama koje su bile prije izlaska sp2 , a bosanski,srpski i hrvatski pack za xp su izasli za sp2 , i tako mora ti bit npr . na "UK" ili "US .
Znam da ovo radi 10000000%
Ako ti ne uspije instaliraj UltraISO i moci ce ti
Eh ovako prvi put mi je stopalo radi regionalnih postavki neznam sto,sve mi je bilo na bosnian , i promjenio ja slucajno u "US" kad pokusam instalirat vis ne stopa,reinstaliram sistem , opet instaliram DaemonTools nece mi opet stopa radi "bus drivera" i eto opet sam samo prebacio na "US" i moglo je . jer viidi ovo , radi instaliranja drivera nekih moraju ti bit postavke na regionalnim postavkama koje su bile prije izlaska sp2 , a bosanski,srpski i hrvatski pack za xp su izasli za sp2 , i tako mora ti bit npr . na "UK" ili "US .
Ako ti ne uspije instaliraj UltraISO i moci ce ti ;)
Jason je napisao/la:
Ako ti ne uspije instaliraj UltraISO i moci ce ti ;)
je li dole na language baru da stavim UK ili US
il sta vec
SimPLeX je napisao/la:
je li dole na language baru da stavim UK ili US
il sta vec
Control Panel - Regional and Language options -
I sve stawis na US ili UK
Jason je napisao/la:
Control Panel - Regional and Language options -
I sve stawis na US ili UK
nije uspjelo
a kad ga instaliram uopste mi ne prikazuje one virtualne driveove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.