Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 50 bodova

Logo za maice

290 pregleda · 6 odgovora · otvorena 26.08.2008. u 01:50

Eo zamolio bi sve koje znaju radi Logo da mi naprave logo za klan control znaci toje logo za maice mice ce biti crne boje eto pa navalite 50 boba nije malo :D HVALA UNAPRIJED
ajd da se okusam i ja , napravio sam vam logo , ovaj text control se moze mjenjat itd , maicu sam neku bezze naso ne netu

btw ovo ti je logo

Post dobio aplauz od Vilenjak

Rješenje

EVO I OD MENE LOGO I PRIMJER NEKE MAJICE
NISAM TJEO NEKE SAD BOJE MJEŠAT I RAZNE RENDERE RADIT IPAK TO IDE NA MAICE NEZNAM KAKO SE TO NAPLACUJE DALI PO KOLIČINI UTROŠENIH BOJA..STVARNO NEZNAM..PA SAM NAPRAVIO VAKO NESTO...
Naravno tu je i psd fajl koji vam mogu dati pa ga uređujte po želji tj možete logo malo izdužit kao sto je na maici prilagođen..

može se dodati i puška koja je samo napravljena od tankih crta i ne trosi puno boje a dobro upotpuni majicu..

ArtWizarD je napisao/la:

NISAM TJEO NEKE SAD BOJE MJEŠAT I RAZNE RENDERE RADIT IPAK TO IDE NA MAICE NEZNAM KAKO SE TO NAPLACUJE DALI PO KOLIČINI UTROŠENIH BOJA..STVARNO NEZNAM..PA SAM NAPRAVIO VAKO NESTO...
Naravno tu je i psd fajl koji vam mogu dati pa ga uređujte po želji tj možete logo malo izdužit kao sto je na maici prilagođen..

može se dodati i puška koja je samo napravljena od tankih crta i ne trosi puno boje a dobro upotpuni majicu..

stvarno svaka cast .. divim ti se :D
ArtWizarD je napisao/la:

Svaka cast
Izvoli:

1. slika je sa bojom couunter strike lika ...

2. posto neznam koliki vam je budzet za maice mogu stavit na istu sliku da bude crno bijeli lik ako hoces

ScandaL je napisao/la:
Izvoli:

1. slika je sa bojom couunter strike lika ...

2. posto neznam koliki vam je budzet za maice mogu stavit na istu sliku da bude crno bijeli lik ako hoces
ma netrebas se truditi vidis da je gore lik napravio extra... bezze ces se truditi

Post dobio šamar od Vilenjak

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.