Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Far Cry2 vs Crysis

133 pregleda · 16 odgovora · otvorena 24.08.2008. u 13:58

sta mislite dali ce far cry 2 uzeti titulu najljepseg fps-a od crysisa...ja cisto sumnjam
tesko je reci sada, treba sacekati da se igra pojavi.Sto se mene tice misli da je Far Cry 2 ipak bolji od Crysis-a, jednostavno ima napredniji game engine i ono bitnije puuuuuno je bolje optimizovan za nesto slabije masine!
i far cry i crysis su tolko debilne igrice dje samo gledas u ekran i zabole te oci od one grafike nista ne valja vise osim grafike igre sux
da to je tacno da ima bolji engine od crysisa....i da je manje zahtijevan...ali dali si vidio crzsis engine 2....hmmmmmmm....evo ti link pa pogledaj pa onda prokomentarisi>

http://www.incrysis.com/downloadvideo.php?id=37
sta ti vrijedi da imas najbolji engine na trzistu kada ga u punom sjaju moze vidjeti 1 od 10000 igraca, e na tom polju je bolji daleki plac od Crysis-a!
btw. jeis gledao tech trilere od dvojke?
eh..to sam cekao....ali imam dva programa koja ceti povecati fps za +30 i poboljsati sliku za +22 posto.....
da, povecace FPS na papiru, a sto su ona sve silne graf. kartice mucile?SLI, 3 way sli, crossfire itd. nisu nista mogle na najvisim postavkama!Ti su programi efikasni kao i download akceleratori, u prevodu beskorisni.de napisi koji programi su to da vidim, mozda su to samo optimize-eri neki za igru ili sl.
ne nije bas tako brate...nije uopce.....imam ja sila masinu....i prvi put kada sam ga instalirao...maximum mi je bio 1280x1024.fullscreen on,8x on.i sve ostalo medium....jer high ako ukljucim polovina igre dobro stopa....a very high mi nije bio podrzan...a sada sve isto samo je ukljucen very high i to ide bez imalo stopke...vjeruj bez imalo i to na testu mi pokaze 16,7 fps avarage....i nimalo stopa....to su programi bez imena mislim*pise exe.rar i ultraon.rar i triple pack 1.3.3
Crysis sucks, instaliro i izbriso. Cekam Far, ako bude kao u prvom njaka cudovista u po igrice nek se popisaju na njeg
ev brate u vijestima sam napisao sve vezano za far cry 2....procitaj extra je
ne znam kako ti je stopalo, ne znam kakva ti je to grafa slabo pratim ati. Ali sam ja na e8400,8800gts 512mb,4gb rama igrao very high,aa2x, 1280x1024 bez stekanja, mozda je nekad umelo da zakoci na sekundu kad ucitava deo mape, ali je uvek bilo vise nego igrivo. Fps ne mozes povecati npr na crysis za 30..jer je samih tih 30 neki prosek za igranje. Ali oke, fc2 moze samo biti manje ili isto zahtevniji, jer su dostigli vrh u grafici za ovakve graficke kartice, sad je pitanje optimizovanosti.
stari kod mene je e8400... ati hd 3870 GDDR4 512mb.2gbrama....stopla jeste na high na pocetku jer ja stavim aa8x....a sada mi je fps 17 prosjecno....a grafika neopisiva....bas neopisiva....stopanje se nikada nedesi cak ni na very high i 16xaa.sada zamisli.......ak ti nije nista jasno dodaj me u mail...pa cemo poricat i pokazat cu ti kako stvari idu...pozzzzzzzzz
Odkad nisam vidio normalnu temu ... i da se raja normalno raspravlja ...

Sto se tice igrica... crysis mi je nekako super ... svidja mi se radnja u prekucavanju i sve ... samo je malo pre-zahtjevna... imam jaku masinu al kad pogledam u vatru toliko padne fps da to nije humano .. btw. grafa 8600 GT
ma kod mene crysis radi na rezoluciji ekrana 1680x1050 sve na very high ......nema nikakvih problema ......fps oko 28 ........CRYSIS pobjedjuje i ako nema smisla zasto si ga poredio igrom ....meni nije nesto grafika u fc2 , a crytek engine 2 ce ga nadmasit 100 %
takvo razmisljanje mi se svidja.....crysis je zakon...nema ravne sada ni blizu....*engine 2* da nepricamo vise.......
nedostatak prvog dela jeste jer fali onaj deo gde prica prestaje...rasplet po meni pocinje kada ulazim u onu planinu, brod pogotovo glavna radnja, ali nedostaje mi onaj povratak na ostrvo add cu te sada, zanima me ako je moguce igracu ponovo sa jos boljom grafom
nakon prvih par postova odustao sam od citanja.samo da pitam,jeste to vi igrali FC2 pa znate da je engine optimizovaniji? O_o iz samih trailera da se zakljucit da ce ono zahtijevat nemoralnu konfiguraciju,sto znaci da ce vas 80% moci samo slinit nad trailerima u HD rzoluciji(ako i njih mozete pokrenuti)...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.