Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HTML kodovi

203 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.03.2005. u 23:38

Imali li na nekoj stranici neka knjiga ili prirucnik za html kodove ili da posalje preko msn-a
Pravila postera:

Postuj ostale, pretjerivanjem i zlokoristenjem post sistema kao i postanjem rijeci koje vrijedjaju druge korisnike mozete uraditi samo to da se vas account izbrise ili da budete banovani sa gamers.ba sistema.
HTML kod je zabranjen. ...
Pravila postera:

Postuj ostale, pretjerivanjem i zlokoristenjem post sistema kao i postanjem rijeci koje vrijedjaju druge korisnike mozete uraditi samo to da se vas account izbrise ili da budete banovani sa gamers.ba sistema.
fles.ka je napisao/la:
Pravila postera:

a zbog cega je to zabranjen html kod de objasni
@fles.ka zabranjeno je primjenjivati HTML u postovima a nigdje ne pise da se ne smije o njmu diskutirati...

Sto se tice tutoriala po meni ovo je best tutorial za pocetnike sto sam vidio do sada,vezan za HTML.
Evo linka: http://www.mcli.dist.maricopa.edu/tut
Imas tu negdje malo nize mora pisati download pa skini sebi da mozes raditi offline, tutorial je u pdf formatu "tezak" nekih 1.5MB... Ako imas kakvih questiona vezano za HTML slobodno me kontaktiraj na MSN...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.