Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

malo šale .. :)

254 pregleda · 12 odgovora · otvorena 22.08.2008. u 19:51

Eo nisam neki stravstveni spammer ali neka malo šale ,, Inače sufram gamers-om citam teme kad profil/Gamer trazi pomoc izrade sajta ajde OK normalna tema kad idem dalje "pregledam" Adin profil profil/bU .. Kad u knjizi gostiju `post`
----
"E KRALJU SAJT TI JE SUPER SAM NEDOSTAJE JOS NEKOLIK STVARCICA KAO STO SU RADIO I TV GAMER.BA A SVE TO TI MOGU JA NAPRAVITI ZA DJABE CAKA AKO TI TREBA I NEKI HOST DOMEN ILI NESTO DRUGO SLOBODNO MI SE OBRATI A ZA OVOV U VEZI TV I RADIA TO CU TI JA POSLATI NA PM HTML KOD POZDRAV" by Gamer
----

Ono malo se iznenadih zar on misli to stvarno ponudit jednom takvom Web Masteru kao sto je Ado respect a dalje cuj da on njemu hosta domen jos da mu se ovaj javi .. Aaa nema 15 min kako je postavio temu .. Kako se pravi sajt !

"Gamer" don`t panic malo šale ..

stvarno nemam rijeci brate , obojica radimo oko weba i ja i ti .. al ovo nije smjesno ovo je lame . no comment :/
Jason je napisao/la:
stvarno nemam rijeci brate , obojica radimo oko weba i ja i ti .. al ovo nije smjesno ovo je lame . no comment :/
koje? lame?
plancic je napisao/la:
koje? lame?
pa citaj
"dacu ti host i domenu"
"javi se pomocu ti oko tih caka , poslacu ti html kod"
"nedostaje gamers.ba tv"
Pa sve ovo je jadno . nije ni smjesno nego vrijedja web mastera kao sto je Adnan . . .
U tom i jest fazon sto ni on sam ne konta sta je to hahahahah

P.S. Gamer ajde eo nisam od onih koji pljuju po "neznalicama" mada nisi ni ti neznalica samo se oko nekih stvari manje razumijes i letis na prvu .. et` javi se na PP pomognem ti ja oko web-a
cek to je sad sala? mislim wtf? sto ti nebi uzeo neku knjigu pa citao u slobodno vreme ,,, ajd razmisli o mom predlogu ,,, ne se ljutit ja samo kazem...
hahahahahaha

neznam tko je smješniji, gamer ili ti koji u slobodno vrijeme ideš od profila do profila i čitaš upise u guestbook... ccc

SRAMOTA!

btw, gamer = razarac
SirOliver je napisao/la:
hahahahahaha

neznam tko je smješniji, gamer ili ti koji u slobodno vrijeme ideš od profila do profila i čitaš upise u guestbook... ccc

SRAMOTA!

btw, gamer = razarac
gamer = djete iz srbije , koje nema veze sa Adnanom (Razaracom)
Jason je napisao/la:
gamer = djete iz srbije , koje nema veze sa Adnanom (Razaracom)
bar ih povezuje debilizam ^^

SirOliver je napisao/la:
bar ih povezuje debilizam ^^

sve si reko

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.