evo narede, bas juce gledam ovaj trailer... nisam bas ljubitelj ovih iograra ali izgledan ne samo mocno, vec premocno... super clip, pa pogledajte i vi... nekih 4 minute...!!!
Link
Warhammer Online
191 pregled · 13 odgovora · otvorena 22.08.2008. u 12:23
jako ocam , 10tka od mene , cim to pravi EA mora biti dobro
Ovo je ludilo mage hunter , i neki warlock ba nemam pojma svaka cast video je extra majke mi
10
10
Fino zamisljeno,mada je sve kopija WoWa ipak su oni napravili najjacu igru sto se tice MMORPG-a tako da sve buduce igrice tog tipa vjerovatno ce biti kopija WoW-a .
Wertu je napisao/la:
Fino zamisljeno,mada je sve kopija WoWa ipak su oni napravili najjacu igru sto se tice MMORPG-a tako da sve buduce igrice tog tipa vjerovatno ce biti kopija WoW-a .
ali ipak nije lose uradjeno svidja mi se .....
triler je 10 ... nema nikakvih greski naravno malo zajebancije mage i to , ali ima i jakih djelova kada
probode mage , pa onom elfu noge pocnu lediti
skroz je dobro
Gospodar003 je napisao/la:
da vecina je copy wowa , mage hunter i tako to lock ....
triler je 10 ... nema nikakvih greski naravno malo zajebancije mage i to , ali ima i jakih djelova kada
skroz je dobro
skroz je dobro
Trailer-om i privuku igrace
Wertu je napisao/la:
da nemora znaciti da je igra dobra to jest tacno i da je svaki triler extra uradjen i od wowa je dobar ali treba se mnogo ocekivati od ove igre
Wertu je napisao/la:
nemojte svaki rpg sa wowom usporedjivat, prvo pogledaj sve kvalitete koje ima pa tek onda usporeduj :/
btw. od mene 10
ljudi ... predvidjaju da ce preko 40% wow populacije preci na warhammer online ... pa se skontajte ... a da ne govorim raje sa strane ... wow ima strah od warhammera samo takaw
igrica prejaka .. jedva cekam
igrica prejaka .. jedva cekam
"Morhaime je izjavio da je čak 40% igrača WoW-a napustilo igru radi Age of Conana Online"...
Znaci ostat ce samo 20% igraca WoW-a.
triler je preverzno dobar, a za igru cemo vidjeti.izgleda kao kopija WoWa ali dosta bolja grafika.ma neka meni lord of the rings online
courag3 je napisao/la:
"Morhaime je izjavio da je čak 40% igrača WoW-a napustilo igru radi Age of Conana Online"...
Ej ljudi da li znate jel se prodaje u Bosni ovdje?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.