Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

USK CS players & clans

407 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.03.2005. u 11:28

evo gledajuci tipic o pre-prijavama za ESWC vidio sam da su samo 2 ekipe prijavljene kao potencijalni uchesnici turnira sa USK-a...

znam da se CS igra i u ostalim gradovima, i znam da ima josh jedan clan u Buzimu...

interesuje me koliko playera ima na gamers.ba sa ovog podruchja i ako imaju ekipu da napishu ima ekipe i chlanove...

tnx
poenta topica ?

imam ja klan

ja
JEdnoOk1-
BlackKiller!
White
M4$73R

vockice se zovemo
Dok sam bio u Bihacu igrao sam CS...kako sam se vratio u Prijedor ( gdje vlada Medal of Honor,koji ja bas ne preferiram vec CoD) mislim da sam zaboravio kako ide CS...sad sam se bacio na WC3..kasno i noob sam ali bar nisam sam...
baxuzz je napisao/la:
poenta topica ?

imam ja klan

ja
JEdnoOk1-
BlackKiller!
White
M4$73R

vockice se zovemo
poenta topica je u skupljanju infa o broju igracha CSa i ekipa sa podruchja USK (unsko-sanski kanton)... shto ti nisi naveo vockico jedna

ako te interesuje zashto nazovi 1800-555-theSTOKA
Imam ja tim:
ja, njeki cojk, flashmaster , speedmajka i blagajnik

Ako hoces igrati sa nama javi mi na pager, broj : 00852995677382
ili posjeti site www.clan.net
Hmm .. koliko ja znam 2 ekipe koje ce mozhda na ESWC sa Unsko Sanskog kantona su :

Versus

1. Sephiroth
2. theSTOKA
3. SkyWalkeR
4. Sepulstein
5. vs.Ado

Jel vakav sastav ?

CyberLine

1. Mafia
2. LG_FRIZDERKO
3. cYber
4. nobody
5. KoRn

ima ih josh ...

Ovo su ekipe iz Bosanske Krupe (Unsko Sanski Kanton)

-----------------------------------------------

Pirchao sam begom neshto za ESWC kad je bio u subotu kod mene .. bega je rekao da ce "mozda" on dovesti ekipu na ESWC ... poshto Bihac ima malo igracha .. to shto kazhem malo .. kazhem zato ono shto ja znam ...

bega
FantasY

Ima ih josh ali ... chuchemo se josh oko ovog dijela ekipa iz Unsko Sanskog kantona

Moguli dobiti podatak koliko che sigurni ekipa iz Sarajeva uchestovati na ESWC ako je moguche .. Unaprijed thnx !

Vozdrica ...
u Bihacu ima mnogo igracha ... znam ih vecinu (osim ako ih ima josh)
bega, auron, fantazy, fan, dadoo, gilgo i...

fali tu josh ljudi ali shta cesh... ne mozesh sva imena ni zapamtiti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.