Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dnevnik .hr

327 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.08.2008. u 00:11

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/foto-ima-12-godina-visok-je-210-cm-i-jos-raste.html

Pogledaj te ovo O_o
cccc
hahah lika , ocam samo nek trenira kosarku i glavni je
53m1r je napisao/la:
hahah lika , ocam samo nek trenira kosarku i glavni je
Moze imati 4 metra kad nema talenta ..
Vi se smijete, a meni je ovo zalosno. Nije mi jasno kako se mozete smijati nekome koji ima genetski poremecaj, ima hrpu tumora, pretjeran rast.... ima sve sto mu je potrebno da ne moze zivjeti normalno.
Jadnik, bilo gdje da ode, imace problema sa visinom. Nece moci nalaziti odjecu koju zeli, namjestaj, pa cak i auto i kucu ce morati po narudjbi uzimati

@ ovajs to misli na kosarku.
Ovaj lik nema sanse da bude kosarkas. Ako nisi znao, sve sto si visi, pomjeras se sporije, odnosno teze. Sta on moze protiv nekoga ko je prosjecne visine, ali odlicne spretnosti. Ne moze mu nista.
Sve sto si visi , lopta mora preci duzi put izmedju ruke i poda, tako da prtivnik ima vecu sansu da mu uzme loptu.

Biti za 70 cm veci nego sto je to prosjek, nije bas zabavni, ugodno i korisno.

Post dobio aplauz od FataL

svasta na dnevnik.hr
Philosopher je napisao/la:
Vi se smijete, a meni je ovo zalosno. Nije mi jasno kako se mozete smijati nekome koji ima genetski poremecaj, ima hrpu tumora, pretjeran rast.... ima sve sto mu je potrebno da ne moze zivjeti normalno.
Jadnik, bilo gdje da ode, imace problema sa visinom. Nece moci nalaziti odjecu koju zeli, namjestaj, pa cak i auto i kucu ce morati po narudjbi uzimati

Ovaj lik nema sanse da bude kosarkas. Ako nisi znao, sve sto si visi, pomjeras se sporije, odnosno teze. Sta on moze protiv nekoga ko je prosjecne visine, ali odlicne spretnosti. Ne moze mu nista.
Sve sto si visi , lopta mora preci duzi put izmedju ruke i poda, tako da prtivnik ima vecu sansu da mu uzme loptu.

inace, bolest se zove Gigantizam.
skala je napisao/la:
inace, bolest se zove Gigantizam.
Hvala. I mislio sam da je to, ali nisam bio siguran.
smk je napisao/la:
Moze imati 4 metra kad nema talenta ..
Ni ne treba mu.
Uz tu visinu ima potencijal, a napravice oni njemu "talenta" dovoljno da zaradjuje sebi za zivot..
Philosopher je napisao/la:

Nema veze sto se sporije pomjera, njegovo je da dodje pod kos, da napravi sebi poziciju za dodavanje lopte ispod kosa i da je zakuca..
A u odbrani moze mnoge stvari, koje niko drugi nece vjerovatno ni moci. Pomisli ti da stozina od 2.40 koliko ce vjerovatno narasti iako mu daju testosteron stane u reket i da digne ruke, malo ko ce uci pod kos, ili sutnuti iz reketa.. To je odmah prednost za njegovu ekipu, sve sto treba da brane je vanjski sut. Tako da ce biti velike koristi od njega, ali velike, u odbrani a u napadu ce vec nesto uraditi
IMN je napisao/la:
Ni ne treba mu.
Uz tu visinu ima potencijal, a napravice oni njemu "talenta" dovoljno da zaradjuje sebi za zivot..
jes ali nece on dozivit svoju karijeru takvi ljudi nemaju bas dobro srce
IMN je napisao/la:
Nema veze sto se sporije pomjera, njegovo je da dodje pod kos, da napravi sebi poziciju za dodavanje lopte ispod kosa i da je zakuca..
A u odbrani moze mnoge stvari, koje niko drugi nece vjerovatno ni moci. Pomisli ti da stozina od 2.40 koliko ce vjerovatno narasti iako mu daju testosteron stane u reket i da digne ruke, malo ko ce uci pod kos, ili sutnuti iz reketa.. To je odmah prednost za njegovu ekipu, sve sto treba da brane je vanjski sut. Tako da ce biti velike koristi od njega, ali velike, u odbrani a u napadu ce vec nesto uraditi
Hajd ne pricaj gluposti, njegove motoricke sposobnosti su jednake nuli.... Kosarka se igra na dva kosa, treba trcat... Je**s ti visinu ako nisi dovoljno pokretan... Gledao sam lika od 2.30 iz Srbije, dosao vamo u Sarajevo da trenira, ne moze nista.... To je samo kretanje, a sad ti jos dodaj sut, snagu, eksplozivnost... To je prakticno invalid, samo sto ljude ne shvacaju...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.