Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

HAKERI OPASNO

102 pregleda · 14 odgovora · otvorena 20.08.2008. u 00:38

Ljudi hakeri su opasno poceli da provaljuju sifre u CABAL ONLINE neki momci su hakani koji su bili i preko 100 lvl a cak i jedan momak je bio preko 130 lvl kakav je to bezobrazluk.Mozemo li te hakere da zaustavimo????
hahahahahahhahahahahaha

ubi se - ne salim se
neka neka dosta vise online igrica xD
eh kad je ovo spamerska tema vec ja bi da vidim sta je sa icewolfom eno svi ga pitaju za steam nikom neodgvara jel to znaci da vise nea steamova il sta je,dobio para dovoljno pa mu se neda prodavat?
je***o nevjerojatno. morao sam jednostavno da se javim jbg
ocam koje debilne teme,ubi se delfinom xD cuj mozemol se kako spasit haha xD
E ljudi novi petovi ima i likova svinje i svacega ako igrate cabal posetite sajt www.freepet.tk
SheytaNell je napisao/la:
eh kad je ovo spamerska tema vec ja bi da vidim sta je sa icewolfom eno svi ga pitaju za steam nikom neodgvara jel to znaci da vise nea steamova il sta je,dobio para dovoljno pa mu se neda prodavat?
ja sam dobio steam... =)

btw. yeah, napokon sam naucio hackat!
SheytaNell je napisao/la:
meni dao neki lijevi username mora mi to namjestit
uNbeaTabLe je napisao/la:
ocam koje debilne teme,ubi se delfinom xD cuj mozemol se kako spasit haha xD
ahahahha cuj delfinom bolje ubi se kitom mislim na morsku zivotinju ahhahaha
codex je napisao/la:
ahahahha cuj delfinom bolje ubi se kitom mislim na morsku zivotinju ahhahaha
mudro zboris ma nek napuni kadu vodom ubaci 5-6 pirana i uleti da se kupa i laganani vristat od bola xd
Ljeto je.....Svi su na moru...Mali Perica je takodje dosao na more...Medjutim uto pocne i kisa i mali Perica nije mogao ici da se kupa...Mama,mama mozes li sprijeciti kisu???Ne to nemoze ni Chuck Norris

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.