Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

214 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.03.2005. u 18:55

Prije mozda 6-7 dana(ne sjecam se tacno)
postavio sam temu imenom internet(ili slicno)
dobro postavio sam i onu anketu takvim imenom ali bila je jos jedna tema
pitao sam da li (ovi koji imaju ADSL)
mogu da uzmu Dial broj od neke stranice(cesto se susrecemo na netu sa tim acessoriesem za neke stranice) i da koriste neki koji je besplatan internet tako da mogu uvjek na netu biti besplatno (posto i impulse ne koriste )
ali je ta tema nestala i ja sam zaboravio na nju ali sam se sjetio trazio je u Teme koje sam ja postavio nema u KANTI nema
sta se zbilo?
dobro nema veze
onda mi sada reciti moze li to?
da li se moze to iskoristiti tako da mozete naravno besplatno skidati sa tog interneta koliko hocete?
Ako je nisi nasao ni u kanti Gamers.ba vjerovatno je jedan od Admina smatrao da tema ne prilici sadrzajem stranici te je uz postove koji su bili uz tu temu izbrisao kompletnu temu koji si ti postavio...dakle tema je izbrisana...

Ako u svom profili gdje ti pise "Zapocete teme" nemas te teme onda je izbrisana od strane jednog od admina!...to bih bilo to!

Savjet: reni90 nemoj postavljat teme,odmori malo jer dobijas poruke kao ovo sto je seyo napisao ,vjerovanto trebas shvatiti da ne postavljas teme kako treba...zato je ovako kako je...
Nadam se da sam ti pomogao!...
Cuvaj se!
pozzz!
nije to ta
ali sta mislis o onome sto sam napisao na pocetku o koristenju drugog dial-up
moze li tebi(ako imas ADSL)
[i]reni90 je napisao/la:[/i]
nije to ta
ali sta mislis o onome sto sam napisao na pocetku o koristenju drugog dial-up
moze li tebi(ako imas ADSL)
tebe treba lincovati

prvo te u katran umjesat , pa te perjem posut i da hodas po ulici takav..

aj dobro razumijem te jos si mlad , ali zar se ne znas opametiti kad ti ljudi kazu , da si malo poglup da previse tema stavljas i tako to ?
fakat ne kontam ovu danasnju omladinu ispod 16god , cast izuzetcima
a ja ne kontam vas pa recite moze ili ne moze to
i ne postavljam puno tema
N------E------M-----O------Z--------E

jel dovoljno veliko ?
sljedeci put nemoj traziti teme na trazilici...nego mozes otici na svoj profil dole prvi dnu imas statistiku koliko postova imas...itd. a imas takoder Zapocete teme kliknes na to i vidis koje si teme pisao...simple as that
Il je do tebe ili to sajta
Sta ce drugo biti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.