Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA SA ?

98 pregleda · 14 odgovora · otvorena 18.08.2008. u 11:08

Ovako , znam da je glopo pitanje ( preglopo ) , al me interesuje , kad ostavim auto u gta sa , da li se moze nekako da se auto ugasi , da mi ga ne kradu ili alarm da mu ukljucim , kako da to uradim , ako je ikako moguce .?

Admini sry na glopoj temi , al fkt me interesuje dal to moze i kako . ?

Hvala
Trebas imat dozvolu od admina koliko ja znam i onda kucas /lc kao lock car ili nesto slicno
smk je napisao/la:
Trebas imat dozvolu od admina koliko ja znam i onda kucas /lc kao lock car ili nesto slicno
mozes objasnit to malo detaljnije .. kad kucam , kad sam u autu il kad izadjem , ukucam , al nece ..
AdoS je napisao/la:
mozes objasnit to malo detaljnije .. kad kucam , kad sam u autu il kad izadjem , ukucam , al nece ..
To ti pricam u kao real life modu, A kada igras ono kao kad biras dal ces biti hitman, kradljivac kola itd, kradljivac kora moze otkljucati bilo koje auto i postoji jedna komanda to moras videti na google , kucaj "how i can lock car on GTA SAMP" ...
AdoS je napisao/la:
KAD SI U AUTO xD DA SE ZAKLJUCAS
omg.

kad si izaso iz auto nemozes zakljucat kad si u autu mozes zakljucat ... da ti ne kradu dok si u autu .. na nekim serverima je tako ...
LJUDI , NIJE PREKO NETA BA , NEGO OBICNA IGRICA , NE PREKO INTERENETA ..
i sta ti mislis da ti oni kradu auto ?
Otidfu u radnju 24/7 ona ti je kod burga s desne strane i kucaj /buy i kupi kljuc za auto , zatim odes do auta i kuca /lock da zakljucas i /lock da odkljucas tako nekako
Za multiplayer raja su ti rekla, a za single player:

Samo zatvori vrata, znachi kad izlazish iz auta, zatvori vrata na autu.

I ne znam koliko moze da ti "stoji" auto dok ti ne "nestane" ... ima neki "tajming" al' ne znam tachno koji...
gamersba je napisao/la:
KAD SI U AUTO xD DA SE ZAKLJUCAS
HAHAHAHAHAHA
AdoS je napisao/la:
LJUDI , NIJE PREKO NETA BA , NEGO OBICNA IGRICA , NE PREKO INTERENETA ..
zar ti e toliko tesko otici do kuce u i garazi ga ostavit
HAHAHA omfg kako mocna temaaaa...BAN!!!!!
Kad izadjes iz auta kazes cojku zakljucaj vrata i on ce te poslusati i zakljucati tako kod mene.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.