Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 15 bodova

Steam instalacija i serveri

248 pregleda · 6 odgovora · otvorena 16.08.2008. u 22:24

Zdravo svima

Na pocetku da kazem da nikad nisam im'o ni steam a i nikakve veze sa steamom tako da sam totalni noob sto se tice toga.

Eh...moja 2 "problema" (pomagacima ide 15 boba):

1. Posto sam tek dobio steam na kojem je cs 1.6 i ostale igre koje hocu da instaliram, i imam internet koji je malo spor i pri kraju sam limita tako da hocu da skinem cs sa drugog kompa na kojem nemam instaliram steam i internet je brzi tako da...Moje pitanje je: mogu li ikako da skinem cs sa drugog racunara ali da ne instaliram steam? Molim objasnjenje.

2. sto vise STEAM servera sa balkana

vozdra

mislim da ne mozes na drugi komp skinuti steam i onda prebaciti...moras bas na komp s kojeg skidas na njemu i igrati...(mozda se varam)

A sto se tice steam servera s balkana, vecinom su mrtvi svi..svi igraju na non steam, jedino onaj slovenski bam bam playground, ali nemam vise njegov IP...sorry
jedino da na drugome kompu instaliras steam skines cs i preneses citavu steam mapu na komp na kojem ces igrat

nema ti druge
http://www.steampowered.com
skines tu onaj instal.. skines sve sto treba na tom pcu gde ti je brza konekcija i onda samo narezes na cd te fileove i prebacis na drugi pc i radi :D (ja se nadam da to mislis ) :D
ja kada sam tek instal steam i onaj dio kad treba da "povuces" cs =)
ja sam to pauzirao i pokusao igrati i moglo je =)
pokusaj tako =) znaci kad ide ono downloading ili kako vec pise oni procenti klikni pauzu pa lunch game
ja sam tako radio =/
Rješenje
1. Mozes 100%.Na tom drugom racunaru skines instalaciju steam 1.5 mb, onda instal counter strike 1.6, to ce ti se downloadati i dobit ces folder "Steam" gdje ti je instaliran steam od 1.5 mb i taj folder steam stavis sebi na USB, prebacis ga u folder "Counter Strike non steam"

onda kad otvoris to vidjet ces ikonicu steama

otvoris je ides na my games i pisat ce ti "Counter Strike 1.6 100% Ready" kliknes 2 puta i igras cs
2.Nema jacih servera sa balkana steam, na ovom ja budem cesto, 82.149.234.241:27015 aTTaX-ov server.
et gl&hf
Mislim da mozes prebaciti sa drugog racunara ali samo 90% steama...ostalih 10% ti mislim mora skidati samo,to je mislim neki update,znaci 90% mozes sa drugog racunara prebaciti a 10% ti mora sam odraditi,tj. skinuti...ispravite me ako grijesim.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.