Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Football manager 2008 problem

113 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.08.2008. u 16:37

Imam problem sa updateom.Downloadov ao sam patch 8.0.2,medjutim kada udjem u igru,pise mi da je jos uvijek v.8.0
Tako da ne mogu da instaliram ni novi patch 08/09

Unaprijed Vam zahvaljujem
treba ti crack za novi patch.. ja sam trazio al nisam mogao naci crack tako da bez patcha igram.. sad ako nades jos bolje .. 
hmmmmmm probaj instalirat patch i onda krekirat sa starim crackom i upalit igru pa vidi sta ce bit
lichedy je napisao/la:
hmmmmmm probaj instalirat patch i onda krekirat sa starim crackom i upalit igru pa vidi sta ce bit
ne moze nikako...pokusavao sam sve al ne moze....daj ako neko ima taj novi crack ne posalje na PM ili nek posta ovdje link
vane je napisao/la:
treba ti crack za novi patch.. ja sam trazio al nisam mogao naci crack tako da bez patcha igram.. sad ako nades jos bolje .. :D
hvala brate da mi ti nisi rekao da je problem u cracku ne bi ni znao....nasao sam crack pa kome treba nek mi posalje PM
taj update se mora igrati sa cd i ja sam imao taj problem nadji od nekog cd napravi image preko alcohola i onda ga samo mountuj i mozes igrat 100%
Galacticoss je napisao/la:
taj update se mora igrati sa cd i ja sam imao taj problem nadji od nekog cd napravi image preko alcohola i onda ga samo mountuj i mozes igrat 100%
oj retardiranog lika kakav crni cd :S jarane pitaj onog ultrasa on ti sve zna (meni je iskreno mrsko da ti objasnjavam) al evo u kratikim crtama

1.skines sa http://www.fmbosnia.com
2.my documents>inter activ gamers >FM>data i tu ga stavis
3.udjes u igru
4. tamo gdje ti pise kao verzija tu stavit ne defult vec taj update ....eh jos ovo posto se meni desilo , jel ti hoces da imas premier ligu il update 08/09?:D da sLucajno nisi sta zamjenio kao ja dok sam bio noob?:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.