Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

CSBIH Liga nastavak.

577 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.08.2008. u 19:27

S obzirom na 150 tema o jucerasnjem metchu koje su otvorili botovi koji jos uvijek uce kupiti puske u csu , bio sam primoran da otvorim ovu temu.
Idemo od pocetka.
Nakon sto sam pregledao demo , cinjenica je da se duckalo na veliko , vecinom sa strane ekipe faitha. Druga cinjenica je da je igrac koji je jucer mozemo reci uzeo sam metch 'dani' , nije bio prijavljen za ligu , nego je post naknadno editovan. Mozemo i to zanemariti.
Citav metch sam popratio sa xfireom navedenog momka, moze se reci da ima par sumnjivih situacija ali naravno izvodivih bez ikakvih pomagala u koje cisto sumnjam da je momak koristio.
Sve sto mogu reci je da bi bez njega faith definitivno izgubio metch, imali smo primjer vidjeti da cim je dani padao (sto se rijetko desavalo hihih) , da su ostali trcali kao "koke bez glave" i gubili runde naravno.

Znaci objavljujem da faith prolazi dalje uprkos tom neprijavljenom igracu , tj. kasnije editovanom. Ovo nam je samo lekcija (organizaciji lige) da metch nece poceti dok se svi steamIDovi ne provjere i dok se ne potvrdi ucesnistvo svih igraca.

Sto se tice moje "sumnjive" scene u darku ct baze , vec sam ostavio objasnjenje a evo kopirat cu i ovdje.

ovo za gore je bio jednostavni predosjecaj , jer su mi moji na tsu rekli da su dva lika u bazi i pomislio sam da su vjerovatno bustani na kutije gore ili dole , znao sam da je u darku.

onda sam jednostavno doskocio ctrlom i provjerio gore , na central player names sam samo vidio nick i pucao.
vecinom kad igram , ciljam samo kroz zid i onda izletim da ne bi morao praviti trzaje mishom , isto kao kada cuvam kosinu dugog i slicno.

Ko zeli pogledati demo , moze ga skinuti na ovom linku

Svaka sljedeca otvorena tema u vezi ovog matcha ce biti obrisana a pokretac teme banovan.

Off.
rudi je napisao/la:
i love u
zato brat neigra csa vise
i bolje je
bak1r je napisao/la:
i bolje je
jel idete sutra u zvornik ili concert ?
a daj vise u pm nemozes razlikovat chitera od skilera cak i na steamu !
pa ko pravi je***e citove dabogda mu komp izgorio.
daj boze da izmisle nesto novo protiv chita...
Sad ti ovime postom oces da nas vrijeđaš i omlažavaš, fino

Vidimo se u nastavku lige pa gledaj kako cemo igrat
TomaN je napisao/la:
Sad ti ovime postom oces da nas vrijeđaš i omlažavaš, fino

Vidimo se u nastavku lige pa gledaj kako cemo igrat
sta ti tu nesto, ti nastavak lige ha hu, nisi 2 covjeka ubio. Niko te nije spomenuo nemoj se beze javljat

Post dobio aplauz od FataL

nema veze ako nije ubio 2,6 19 likova... pominje se njegov clan, tema za njegov clan, ko ce se javit ako nece on
btw: i ja mislim da je faith u nastavku u losijem izdanju. gube koga god dobiju. anyway, gl
EnesDzo je napisao/la:
sta ti tu nesto, ti nastavak lige ha hu, nisi 2 covjeka ubio. Niko te nije spomenuo nemoj se beze javljat
ne pricaj gluposti jel vazno kolko je ubio...vazan je timski rad...normalno da se naso prozvan radi se o cijelom klanu....ovdje prestavljate faith ko da je neznam sta i blatite to samo ime....sto mislim da nije u redu od vas....svako ima bolje i losije pojedince u klanu tako da nije u redu od vas ovo sta radite....pricajte sta ocete dani sam pobjedio ovo ono ali ovo je timska igra i cijeli team je igra....a u ovom slucaju ste vi izgubili i pomirite se sa time....sto sad bit ce jos meceva....samo je sada bruka jao admini izgubili od nekog faith za koji nikad niko nije cuo.....igra je bila jako dobra cijeli mech odlican za gledanje.....zar nije cijela paonta zabava....ako ikoga cijenim ovdje onda je to onaj Schulz evo jos citam onu njegovu knjigu sta je objavio na g.ba...mislim da bi je puno vas trebalo procitati....a ne poslije svakoga izgubljenog meca se vadit bio mi je ping ovaj je ducko ovaj je ovo ovaj je ono....Faith kao klan se ovdje prijavio iz zabave jel iskreno nitko nije mislio da ce do ovdje dogurati.....zato smirite strasti i cestitajte na pobjedi jel upravo bbi to faith napravio da je izgubio...djabe ono na kraju mecha gg i takve stvari kad neki jedva cekaju da oblate ime faith.....
a ko igra u tom faithu
Ova liga ( CSBIH Liga-Steam) bi trebala biti najkvalitetnija liga u BiH,sto znaci da bi kvaliteta trebala biti od klanova preko servera pa do Administratora, u ovom famoznom mecu u kojem su igrali administratori ove lige to je izgledalo zaista loše, nezelim da me iko pogresno shvati i da ima pogresno misljenje ali...Sad vi meni fino kazite, u kojoj jos odnosno dje jos ima da administratori igraju meč a da nijednog admina nema u spektatorima...pa to je strašno...
Zalosno je to sto kazes da je vise duckala ekipa faith-a...

Ok je krsiti pravila, ALI to znaci da su je sami organizatori lige krsili, a to je samo jedno u nizu krsenih pravila...

Ja se kladim ocam moga...da ce tvoje boje bakire i tvoje izvlacenje namjerno nama dati NX u polufinalu...zivi bili pa vidjeli.

Kao prvo i osnovno klan ne ovisi o pojedincu nego iskljucivo o svim igracima i team leaderu. ako ovisi o pojedincu onda nebi bio klan nego bi sam dani igrao protiv vas 5.

Uostalom zasto se ja prepirem s covijekom koji je nije vrijedan toga...cus

I to sto kazes da smo botovi koji ne znam kupiti oruzja...to te jos vise sramoti, jer su vas upravo ti botovi dobili to jest njihov klan. pa si malo razmisli...

a ti isti botovi su te to poslijepodne strgali 30- 3 na aim mapi. igrali su myq i korn VS shejtan i rev.... i korn je shejtana 10-1 polomio 1on1...tako da

I jos zaboravih da je poslije matcha od strane igraca closera nama psovano MRTVE i jos je neko od njih napisao je**m vam sestra mrtve! sad Vi sam admini procijenite...a i ostali ljudi kakav je ovo nacin??
aE ako ste toliki skileri ocu ja da se oprobam na aim mapi sa tvojim skilerima moze?
PhtN je napisao/la:
Zalosno je to sto kazes da je vise duckala ekipa faith-a...

Ok je krsiti pravila, ALI to znaci da su je sami organizatori lige krsili, a to je samo jedno u nizu krsenih pravila...

Ja se kladim ocam moga...da ce tvoje boje bakire i tvoje izvlacenje namjerno nama dati NX u polufinalu...zivi bili pa vidjeli.

Kao prvo i osnovno klan ne ovisi o pojedincu nego iskljucivo o svim igracima i team leaderu. ako ovisi o pojedincu onda nebi bio klan nego bi sam dani igrao protiv vas 5.

Uostalom zasto se ja prepirem s covijekom koji je nije vrijedan toga...cus

I to sto kazes da smo botovi koji ne znam kupiti oruzja...to te jos vise sramoti, jer su vas upravo ti botovi dobili to jest njihov klan. pa si malo razmisli...

a ti isti botovi su te to poslijepodne strgali 30- 3 na aim mapi. igrali su myq i korn VS shejtan i rev.... i korn je shejtana 10-1 polomio 1on1...tako da

I jos zaboravih da je poslije matcha od strane igraca closera nama psovano MRTVE i jos je neko od njih napisao je**m vam sestra mrtve! sad Vi sam admini procijenite...a i ostali ljudi kakav je ovo nacin??
dobro haveru,vidim da si se naložio : ) ... neću ti ništa...
dani nije bio prijavljen,što ste ga doveli i kasnije editovali,ako je to zabranjeno ?
mada me boli qrac i za closer i za vas...
što se odma vadiš sa NX-om... ako ste dobili closer i tako ste jaki,mozete se nositi i sa nxom : )

kakve veze ima 1v1 igra na aim mapi ?
budalas će vas uspom dobit' na aim mapi sve i jednog zato
pshhh =)

od sad si mi kosa crta ignore : ) citiraj me radi šta ho'š boli me ženski spolni organ : )
RizlaaaaA je napisao/la:
ne pricaj gluposti jel vazno kolko je ubio...vazan je timski rad...normalno da se naso prozvan radi se o cijelom klanu....ovdje prestavljate faith ko da je neznam sta i blatite to samo ime....sto mislim da nije u redu od vas....svako ima bolje i losije pojedince u klanu tako da nije u redu od vas ovo sta radite....pricajte sta ocete dani sam pobjedio ovo ono ali ovo je timska igra i cijeli team je igra....a u ovom slucaju ste vi izgubili i pomirite se sa time....sto sad bit ce jos meceva....samo je sada bruka jao admini izgubili od nekog faith za koji nikad niko nije cuo.....igra je bila jako dobra cijeli mech odlican za gledanje.....zar nije cijela paonta zabava....ako ikoga cijenim ovdje onda je to onaj Schulz evo jos citam onu njegovu knjigu sta je objavio na g.ba...mislim da bi je puno vas trebalo procitati....a ne poslije svakoga izgubljenog meca se vadit bio mi je ping ovaj je ducko ovaj je ovo ovaj je ono....Faith kao klan se ovdje prijavio iz zabave jel iskreno nitko nije mislio da ce do ovdje dogurati.....zato smirite strasti i cestitajte na pobjedi jel upravo bbi to faith napravio da je izgubio...djabe ono na kraju mecha gg i takve stvari kad neki jedva cekaju da oblate ime faith.....
ako ti je taj deni toliko nebitan,što ste ga i dovodili ... ?: )
Boli mene qrac koga ti gotiviš koga ne gotiviš...ne blate vam oni ime već sami sebe blatite = )
šta ste vi to sk pa vam neko blati ime ? : ) sastavit ću mix da vas poručamo ko ćevape u burekdžinci,samo bez denija ^^...

i da dodam taurenu

@ omiljena knjiga: crvenkapica...

bit će da je www.behatebebe.ba sajt za tebe : **
etc4Lav je napisao/la:
ako ti je taj deni toliko nebitan,što ste ga i dovodili ... ?: )
Boli mene qrac koga ti gotiviš koga ne gotiviš...ne blate vam oni ime već sami sebe blatite = )
šta ste vi to sk pa vam neko blati ime ? : ) sastavit ću mix da vas poručamo ko ćevape u burekdžinci,samo bez denija ^^...

i da dodam taurenu

@ omiljena knjiga: crvenkapica...

bit će da je www.behatebebe.ba sajt za tebe : **
A ko tebe sta pita ? Pogledaj si u profilu našta ličiš
AE, faith izostavte dani' iz tima i ucte na server .... dani tip neki koji evidentno ima slifa za cs ... a vas 4 slobodono u kad hocete igrat cu sam 2 low ste bog was je j**o hodate nisan vam gleda u patike ... nhf al' low ste ..... Mada nije fer ni owim moji idolima sto neznaju prihvatit poraz , igra je : ) hem plus online
TomaN je napisao/la:
A ko tebe sta pita ? Pogledaj si u profilu našta ličiš
pogledaj mi omiljenu knjigu = )

btw,vakat ti je spavat',hajd' čitaj crvenkapicu =)...
neću da se svađam... kinderkaten rulz ...

kosa crta ignore : )
Uopce necu vise nikome odgovarati na ovu temu...tko hoce igrati protiv mog klana neka igra

Ja cu sastaviti ekipu kakvu ja hocu nece mi sigurno neki ETC pricat tko ce igrati za faith a tko nece...tako da me boli q za vase glupe komentare, izostavi ovog izostavi onog...pusa svima

a ti etc kad naucis brisati guzicu i zavrsis skolu i malo sazrijes onda mi se javi pa mozemo pricati, a do tad odj u poskocima

Sto se tice aim mape, to sam samo rekao za primjer sto bakir kaze da ne znamo qupiti oruzja. i svi ste sad jaki
etc4Lav je napisao/la:
pogledaj mi omiljenu knjigu = )

btw,vakat ti je spavat',hajd' čitaj crvenkapicu =)...
neću da se svađam... kinderkaten rulz ...

kosa crta ignore : )
A sa kime se ti ovdje pravdaš ?

Pogledaj se u profilu našta lićiš, još uvijek mliječne zube imas dečko chu !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.