Sto se tice religija, vjera, nacije, internet obracunavanja, djece, nacionalista, huligana, nasilnika, ... Mislim da nam ih je svima dosta, jer ovo jednom i zauvijek: NIJE FORUM VLADE BIH, REP. HRVATSKE, ILI PAK SRBIJE, nego gamerski forum. Lik je postavio topic Partizan - Fenerbahce, i kakvi su dojmovi. Zasto je to bilo potrebno, ni on sam nezna, da izazove provokacije drugih membera foruma? Da se svadjamo, silimo i psujemo jedni drugim? A i admini bi trebali teme takvog tipa odmah u kantu.
Sve sto sam htio da pokazem, je ponasanje ova 2 clana:

i ovog maloumnika:

Mislim da ovakvim postovima ne zasluzuju biti ovdje. Ako grijesim nek ja dobijem ban a oni aplauz. Svaka cast momci, zvaljonje jedne ( govorim njima dvojici ) niste okusili rata, a tu serete ko 2 zadnja govneta
Idite na nongamerski forum i serite, nek admini odluce sta s vama, ili samnom.
Dosta je vise ovakvih membera i tema, svi su neka sila preko interneta, retardinjosi poremeceni grrrrr
Sve sto sam htio da pokazem, je ponasanje ova 2 clana:

i ovog maloumnika:

Mislim da ovakvim postovima ne zasluzuju biti ovdje. Ako grijesim nek ja dobijem ban a oni aplauz. Svaka cast momci, zvaljonje jedne ( govorim njima dvojici ) niste okusili rata, a tu serete ko 2 zadnja govneta

Idite na nongamerski forum i serite, nek admini odluce sta s vama, ili samnom.
Dosta je vise ovakvih membera i tema, svi su neka sila preko interneta, retardinjosi poremeceni grrrrr