Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

spamanje

45 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.08.2008. u 23:16

Kao što sama tema govori da probamo i vama korisnicima priblliziti pojam uvreda na nacionalnoj osnovi te samog nacionalizma.
Biti ponosan na svoju drzavu biti ponosan sto jesi državljanin neke zemlje je po timu nesto sasvim normalno, nismo ovdje da bi ubijali vaše nacionalno dostojanstvno, nego da Vas usmjerimo na pravi put i da i Vama i nama igra i druženje prođe u ljepšim trenucima..

Pokusat ću vam objasniti u par primera:
ukoliko stavim iu opis saveza : Samo hrvati ...nije uvreda za srbe, slovence ili neku drugu naciju. jer u tome trenu velicam svoju drzavu i ljude u njoj.
Da stavim u opis saveza srbe, slovence, bosance ne primamo e to je druga prica jer ovime se vrijeda njihova nacionalnost sto naravno ovdje nije priiznato .
Nadam se da je jasnije.
Nitko vam ne brani da budete ono sto jeste, ono sto branimo je da to radite na ustab drugih .
Takoder ukoliko imate zastave u karakterizaciji , morate shvatiti dsa je vazeca zastava samo zemlje koju ta zastava predstavlja.i to je dozvoljeno.
Dozvoljena je upotreba grbova koji su opce poznati i nemaju veze sa uvredama.

Tkd vrlo bitna stvar je da morate shvatiti da ce svako neprimjereno ime koje se moze smatrati i razaznati da znaci uvredu na nac.osnovi biti sankcionirano...

primjeri. anthony cash, ratko mladi, seseljovac...itd....

Sljedeća stvar oko koje ću obratiti pažnju je kako će se od danas ovakve stvari rješavati.
Svaka prijava za uvredu na nacionalnoj razini ce rješavati dirketno sgo , sto znači marko tmc od servera 1 do servera 3, te mora od servera 4 do servera6.
Tkd ukoliko netko prijavi uvredu na nacionalnoj osnovi bez ikakve osnovice samo radi provociranja isti ce biti kaznjen i sankcioniran.

Zabranjeno je upotrebljavati imena, slike nadimke svih ličnosti poznatih aktera sukoba bez obzira na to koliko one bile nekome herojske.Nitko ovdje ne zabranjuje Vama da budete ponosni na gore navedeno ali na drugim mjestima, ovome mjesta na igrici nema, ovo je mjesto gdje svi zajedno trebamo imati onu ljudsku i normalnu konverzaciju.
Pored svega navedenog bilo kakva rasprava o politici je ovde zabranjena iz istih razloga koji su navedeni kod prethodne stavke.
Isto tako sva prepucavanja, omalovažavanja i uvrede vezane za nacionalnu pripadnost nekog od clanova foruma i igre su najstrožije zabranjene.
Nepoštovanje bilo kog od pravila gore navedenih kažnjava se brisanjem to jest trajnim banom korisničkog računa.
Nadam se da smo Vam uspjeli približiti pojam nacionalizma i njegovo značenja na forumu te koji su prekšaji uvrede a sta je to ponos i nacionalnost.
U nadi za boljim sutra.

zanima me vas komentar

ustvari zaboli me ku**c za vas komentar. Zvijeli USTAŠE I ČETNICI za istrebljenje TALIBANA, BALIJA,
Debil ?
Otjes da ti mayku yebem ?
E ja se izvinjavam ali moram da pitam 1 pitanje posto neznam da postavim temu ....zasto muslimani nejedu svinjetinu????
bQxi1 je napisao/la:
E ja se izvinjavam ali moram da pitam 1 pitanje posto neznam da postavim temu ....zasto muslimani nejedu svinjetinu????
zato sto mi nismo gladni ko vi da sve šugavo što se valja po blatu jedemo.
bQxi1 je napisao/la:
E ja se izvinjavam ali moram da pitam 1 pitanje posto neznam da postavim temu ....zasto muslimani nejedu svinjetinu?
zato sto bi se otrovali

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.