Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

world warcraft burning crusade

68 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.08.2008. u 23:07

pozz narode imam pitanje pls ne brisite temu hitno je
ovako otiso ja na pijacu uzo igru
World Warcraft Burning crusade iznad pise EXPANSION SET eh sad kako da ovo igram preko neta i jel trebam sta jos kupit ?
btw. valjda nisam pogresno uzo

Help pls
eh upravo tako pogresno si uzeo trebas uzet i obicni wow heheh a normalno da igras preko neta XD a da znas placa se sto igras a mozes prvih deset dana igrat besplatno zato ja igram na free serverima ja igram na wowscape
Shadow_Pro je napisao/la:
eh upravo tako pogresno si uzeo trebas uzet i obicni wow heheh a normalno da igras preko neta XD a da znas placa se sto igras a mozes prvih deset dana igrat besplatno zato ja igram na free serverima ja igram na wowscape
mozes objasnit jel obicni wow jel to warcraft 3 ? plz daj objasni i koje patcheve da skinem ako nije problem
odes na pijac i samo kupis jos 1 cd..trazis dajte mi vrld of varkraft obicni (da naglasis ) i to instaliras onda potrazi onaj guide sto je napisao sequel ja mislim i vidi sve dalje..gl
StR0nG je napisao/la:
mozes objasnit jel obicni wow jel to warcraft 3 ? plz daj objasni i koje patcheve da skinem ako nije problem
World of Warcraft i Warcraft 3 nisu nimalo iste treba ti znaci prvo obicni Wow pa onda instaliras taj Burning Crusade !

Momak iznad 1 sec brzi =)
OVO JE WOW

Ovo je warcraft 3
Loh1q je napisao/la:
World of Warcraft i Warcraft 3 nisu nimalo iste treba ti znaci prvo obicni Wow pa onda instaliras taj Burning Crusade !

Momak iznad 1 sec brzi =)
OVO JE WOW

Ovo je warcraft 3
aha cekajte malo wow je burning crusade znaci ?
ok znaci warcraft 3 istaliram pa burning crusade ok thx
i jel ovo dota il strategija XDDD
sorry al bas nikako ne shvacam ovo..
StR0nG je napisao/la:
aha cekajte malo wow je burning crusade znaci ?
ok znaci warcraft 3 istaliram pa burning crusade ok thx
i jel ovo dota il strategija XDDD
sorry al bas nikako ne shvacam ovo..
Prvo insaliras obicni WOW naglasis prodavacu "Treba mi obicni wow" i onda instaliras Burning Crusade!

A warcraft 3 je strateska igra nisu opce iste nimalo to su razlicite igre ! Warcraft 3 ti netreba opce za wow !

http://www.gamers.ba/forum/18/44682/ultimativni-wow-faq/

http://www.gamers.ba/forum/18/43920/ultimate-wow-guide/
ovo ti moze pomoci !
ma nijeeeeeeeeee warcraft 3 ni priblizno ko wow burning crusade bolan hahhahah prvo instaliras obicni wow a onda wow burning crusade a warcraft 3 to ti je potpuno drugacije to je strategija a wow je mmorpg
Shadow_Pro je napisao/la:
ma nijeeeeeeeeee warcraft 3 ni priblizno ko wow burning crusade bolan hahhahah prvo instaliras obicni wow a onda wow burning crusade a warcraft 3 to ti je potpuno drugacije to je strategija a wow je mmorpg
ok hvala vam XD
i sta je po vama bolje wow ili warcraft ?
StR0nG je napisao/la:
ok hvala vam XD
i sta je po vama bolje wow ili warcraft ?
Wc3 mi je bio pojam prije dok sam igrao dotu i obicni wc3 a sada mi je wow puno drazi i bolji mislim da ce ti se wow svidjeti !
warcraft 3 sam igro od kad je izaso XD al mi je dojadio prije 1-2 godine,wow mi je bolji jer vise volim igre na ovaj nacin al su dobre obadvije igre

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.