Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

CS freezing....

183 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.08.2008. u 00:21

Naime, imam problem kada ulazim na BILO koji server, loduje se bar do pola i CS zamrzne.... :S
Pokusao sam preko steama, i preko non steama, isti shit....
Pa bi zamolio nekog ko je imao slican problem ili nekog ko zna rijesenje problema da mi javi :)

Btw. koristim vistu 32 bit-a, skino sam nove drivere, Vsinc off, GTS 8600

Hvala unaprijed
jesi probo reinstall cs ?

ako jesi onda ti je prob do pc-a , malo ga sa antivirusima precisti , registre provjeri itd , ako nish system restore ili reinstall windows

BTW Vista ti nije za igrice brate , fuj fuj , imo sam je na cs-u fps 2 :S
mozda trebash ochistit kuler,vechinom ima veze sa tim,bar ja sam imao taj problem isti :)

Post dobio aplauz od bak1r

VISTA nije 100% igro sam i prije na visti, hardware nije, tek zamjenio hardware (prije toga sam igrao sa ovim hardware-om na xp-u....) .... sve cisto ko suza, prasine minimalno u kucistu..... samo ostaje da je neka postavka na grafi....
btw. komp formatiran prije 2 dana.....
Stavi D3D u KANTERU pa probaj....makni openGL
tako je i meni sralo!
PhtN je napisao/la:
Stavi D3D u KANTERU pa probaj....makni openGL
tako je i meni sralo!
noup, probo isti shit again :S
jednostavno , Format C:/ , nema ti druge opcije , tako je isto liryu bilo pa sam ja format i odma radi , a prije toga sam sve pokusao uradit ..
kakav format C, eo rijesio sam problem, bio mi upaljen dreamscene xD xD samo ga izgasio i radi :S
mada mi nije jasno, imam 2 GB @ 800 Mhz, al et....
HVALA SVIMA
probaj smanjiti rateove...meni isti slucaj bio igram normala i onda samo odjednom zaledi i smanjim rateove i sada nemam tih problema;)
boNe je napisao/la:
probaj smanjiti rateove...meni isti slucaj bio igram normala i onda samo odjednom zaledi i smanjim rateove i sada nemam tih problema;)
da si procito moj zadnji post, vidio bi da je problem rijesen .... -_-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.