Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

(cs)Snimanje deskopa

120 pregleda · 19 odgovora · otvorena 09.08.2008. u 23:40

E ovako meni treba program koji snima deskop ali da se i cuje kad slusam muziku...to mi treba za cs(da snimam),kad snimam u njemu onda se nevidi scor i sve sjebano bude.....e sad ja pitam ime nekog programa koji snima deskop ili neko drugo rijesenje kako da napravim pravi video kako igram cs.
Ima ljudi napravili "HLTV" i to imas ga u CS folderu !
il narucis hltv , il se je**s u mozak ,, ima opcija trazi

@ EDIT : znas li ti uopste kako se snjima ? u csu ? demo ?

Post dobio šamar od bak1r

zikEtheOne je napisao/la:
il narucis hltv , il se je**s u mozak ,, ima opcija trazi

@ EDIT : znas li ti uopste kako se snjima ? u csu ? demo ?
Pa znam to ali sjebano bude,JESAM LI TO NAVEO VEC,i tereba mi ime programa sto snima deskop
loRd_aMos je napisao/la:
Pa znam to ali sjebano bude,JESAM LI TO NAVEO VEC,i tereba mi ime programa sto snima deskop
idolu prvo u csu ukucas u konzolu record pa ime demoa pa onda kad zavrsis stop pa onda skine sebi npr fraps udjes u cs viewdemo i ime demoa i kad ti naleti dobar frag pricnes ( koje vec dugme stavis za snjimanje na frapsu . npr f4 ) snjimis odes na fraps, movies i gledas .. .. neam vremena za pojasnjavanje pa sam na brzinu

loRd_aMos je napisao/la:
Sve govori ----95----- NIJE ti hltv ono kad kucas RECORD u con DBL
N3sTabilaN je napisao/la:
Sve govori ----95----- NIJE ti hltv ono kad kucas RECORD u con DBL
A moze li meni netko reci program za snimanje deskoa jednostavno da nemorate pojasnjavat ovo?
loRd_aMos je napisao/la:
A moze li meni netko reci program za snimanje deskoa jednostavno da nemorate pojasnjavat ovo?
JE**M TI MATER GLUPU JESAM TI FINO NAPISO STA TREBAS RADITI ? TO TI JE SVE ,SVI CE TI ISTO RECI IDOLU

N3sTabilaN je napisao/la:
Ima ljudi napravili "HLTV" i to imas ga u CS folderu !
jarane ne isplati se muciti oko ovog debila :/

jarane ne isplati se muciti oko ovog debila :/
Pa znam kako se snima u cs-u i kako se gleda,ali kad gledam i kliknem q nevidi mi se scor i ima ostalih sranja...a ja hocu da mi se vidi
OMG KAKO STE IDOLi.. Frajer oce da snima svoj desktop sta radi.. kao sto ima na youtube.. fruity loops i tako...fino vas pita za desktop vi tamo.. konzola record omg omg omg..
recite mu program koji moze snimati desktop tj. ono sta radi.. kako ne kontate ?
playerba je napisao/la:
OMG KAKO STE IDOLi.. Frajer oce da snima svoj desktop sta radi.. kao sto ima na youtube.. fruity loops i tako...fino vas pita za desktop vi tamo.. konzola record omg omg omg..
recite mu program koji moze snimati desktop tj. ono sta radi.. kako ne kontate ?
daa....moze li se radit na onom frapsu ali da se ne placa?
mislim da moze u frapsu.. al ima drugih programa za snimanje preko 30sec. i bez reklame kao fraps
ako nadjem halal ti bilo
loRd_aMos je napisao/la:
eeee.. de izbrsisi se sa gamersa molim te eto.. dosta mi je gledat ovih svojih debila na polju jos tebe moram ,, aj pls ... NORMALNO DA SE NE PLACA PA NE BI TI GOVORIO DA GA SKINES .. kako samo glup

eeee.. de izbrsisi se sa gamersa molim te eto.. dosta mi je gledat ovih svojih debila na polju jos tebe moram ,, aj pls ... NORMALNO DA SE NE PLACA PA NE BI TI GOVORIO DA GA SKINES .. kako samo glup
Pa pisalo je da se placa nesto ali skino sam free
loRd_aMos je napisao/la:
Pa pisalo je da se placa nesto ali skino sam free
fkt si glup .. nemoj me vise citirat spamas

loRd_aMos je napisao/la:
Nije to za tebe! Fraps se koristi kad hoces da izdvojis fragove iz demoa.

O ovome ti je player govorio!

http://www.ziddu.com/download/1658043/FL.Studio.8.0.0.XXL.Producer.Edition.part1.rar.html
http://www.ziddu.com/download/1658130/FL.Studio.8.0.0.XXL.Producer.Edition.part2.rar.html
http://www.ziddu.com/download/1658887/FL.Studio.8.0.0.XXL.Producer.Edition.part3.rar.html
http://www.ziddu.com/download/1658937/FL.Studio.8.0.0.XXL.Producer.Edition.part4.rar.html

^^

Ako hoces snimati desk skini 1screen recorder!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.