Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Virus :(

158 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.08.2008. u 11:10

Danas kad sam upalio comp dosao mi je nekakav cudan wall i zakocio mi je komp . Ressovo sam ga 3x puta i upalio sam ga i wall se sklonio . Sad mi se pojavilo nesto novo sto mozete vidjeti na slici :
http://i37.tinypic.com/w8u6j6.png
Pokusavao :
System Restore : nemam ga u all programs tj, nemam all programs .
D:/ i C:/ Diska nemam .
Prekjucer radio format i instalirao SP3 .
Ljudi pomazhiteeeeeeeeeeeeee
Udjes u safe modu , napravish josh 1 acc i na tom accu nece bit nishta sve ce bit ok..
Ebo te sp3.. Snimi obicni sp2... Manite se faking tema i alienware sranja.. Samo stete racunaru..

Format po kratkom postupku!
pa klikni na to " Restore my Active Desktop" i nakon toga ce ti valjda bit ok

a to sto nemas all programs etc. jednostavno uradi format i to je to
Ne kuzim zasto pokusavate da popravite kad vam tako je**n virus udje u komp, samo mozete gore batalit i onda zivac izgubis, fino format i sve uredu, a ovako ti virusi vrlo utjecu na fps u igrama, na zauzece procesora, i sve vam pojebu, fino format i nema belaja, a ne otvarate 500 tema radi toga, ako vidis sam da je se stvar zajebala, format i opleti, ha ya xD
moj mirza , sve te verzije , to divljacko , sp3 , dark edition , gladiator , sve je to bugovano , brate sve te lijepo izgledaju ali nevaljaju nicemu , i ja dok sam ih imo , imo sam problema , lijepo instaliraj
obicni windows xp sp2 profesional
HAHAHAHHA

Samo da si procito to sto pise na tom "Cudnom Wallpaperu" bilo bi ti jasno ...

ovako ćeš radit, pristupit ćeš pariticijama tako da ćeš ići na my computer, i kliknuti c:/ gore na "adress bar", i tako isto na D, i tako spasi šta se spasit da podataka, i jedini ti je izlaz ponovno snimanje XP-a, mučio sam se dosta vremena da ga probam izbrisat, al nikako, isto kao da se instalirao u sam sustav, i postavio se kao admin, jer nemožeš u taskbar nikako pristupit, i ukinuo sve procese u startupu, al opet ništa..
moja preporuka, spasi šta možeš sa pristupanjem particija kako sam ti rekao, i reinstall XP.
Ako nađeš dr način javi. sretno
mah moze on i preko mozzile uc,,,, al kazem ja formatirat je i vako i nako xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.