Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Starosjedioci

336 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.08.2008. u 20:47

Zanima me misljenje starosjedioca gamersa o "djeci" 96-93 godista...Posto sam licno 93 godiste...I citam svakakve komentare da mi djeca trebamo napustiti gamers!!!
ako ti neko kaze da je nesto pogresno , probaj da to ne radis cesce ko dosta dbla ..
nije problem sto ima raje 93-96godiste, vec je problem taj sto svojim postupcima pokazuju koje su godiste
Takodze sam 94 godiste, al se stvarno trudim :-P
Redovniji sam na gamersu od vecine "odraslih"...Poslusam svaki savjet onoga ko je makar godinu dana stariji od mene :-D

Licno moj idol je Marko "torQ7u" i trudim se biti kao on u svakom pogledu, ali volim cuti koju pametnu i od drugih :-PP

P.S Na gamersu sam vec "haman" 3 godine :-D, Samo su me bannali bruku puta dok nisam skonto neke stvari !!!
Forris je napisao/la:
nije problem sto ima raje 93-96godiste, vec je problem taj sto svojim postupcima pokazuju koje su godiste
Eh tako je. Al vala za one koji su d 95. pa nadalje, ja bih stavio zabranu, mada je lako skontat ko kolko god ima
90 G.

Ovdje sam od hmm 2003
2000 .godiste ovdje sam od 2002

edit: i sam sam Dajdza xd i danas eo sa 4 godine on meni kaze : dajdja hocu ja igrati bum bum nea vise ni tetrisa samo bum bum i formulu
Nije problem sto si ti 93 godiste... nego je problem sto je vecina takvih kao ti od 13 godina maloumna...

Cast izuzetcima... :/

Svaki dan vidis teme naziva "link, help ,pomoc, plsplslps" ... . . i tamo pise dajte mi link za google ... !
Ima likova koji imaju 16 ili vise godina a ponasaju se kao da imaju 10.
SheytaNell je napisao/la:
2000 .godiste ovdje sam od 2002

edit: i sam sam Dajdza xd i danas eo sa 4 godine on meni kaze : dajdja hocu ja igrati bum bum nea vise ni tetrisa samo bum bum i formulu
haha s 2 godine ti si cacko po kompu lolm=)
pustite suplju, imate pravo pristupa kao i svi ostali korisnici (nevazno koje godiste)
ko pise gluposti i zajebaje se banuje mu se acc.
pamet u glavu
kralju nisu bitne godine vec ono sta je u glavi, bitna je inteligencija i ono sta ces napisat u svom postu...
Znaci svaki tvoj post koji ima nekog znacaja je kvalitetan pa taman ti imo 5 godina.

Nemoj da te obeshrabruje ono kad ti netko od starijih sa foruma kaze balavac ili tako nesto,a takvih ima mnogo.

Ima dosta djece ovde koja su pametna i iskazuju to na razne nacine bio on forumer ili photoshop maker, a ima i onih koji sto nabijaju postove valjda i sam znas ...

Znaci bitno je tvoje ponasanje na forumu...

uzivaj
Jedino bak1r zna kolko mi je godina xD
Brate nemoj napustati gamers.ba.Jel bitno koje si godiste? Ne , po mom misljenju nije bitno ...Kad odrastes bices super gamer i znaces mnogo toga ....Od tebe ce cak i tvoja djeca (ako budu gameri) imati sta nauciti... I zato po mom misljenju nemoj napustati ..
E ovako ti krenes da se ulogujes na gamers i ti moras odma da znas da nema zajebancije nema veze koliko imas godina .i nemoj sad da svatas ovo nesto posebno nego gledajte vi i dalje crtace.....XD
daco je napisao/la:
Brate nemoj napustati gamers.ba.Jel bitno koje si godiste? Ne , po mom misljenju nije bitno ...Kad odrastes bices super gamer i znaces mnogo toga ....Od tebe ce cak i tvoja djeca (ako budu gameri) imati sta nauciti... I zato po mom misljenju nemoj napustati ..
Covjek je rekao TREBALI BI,a ne da on ide.Evo i u ovoj temi jako puno spama.
nek si ti dijete od 15-14 godina al nemoj se ponasat debilno.......ima neki tih godina da su debilni a neki nisu............

Ti nemoj bit
OMG Nije fol u godinama , fol je u tome kolko je neko glup , mos ti biti 80 to a da si glup i po , negledajte godine , ne budite ludi ,
Rammo je napisao/la:
Takodze sam 94 godiste, al se stvarno trudim :-P
Redovniji sam na gamersu od vecine "odraslih"...Poslusam svaki savjet onoga ko je makar godinu dana stariji od mene :-D

Licno moj idol je Marko "torQ7u" i trudim se biti kao on u svakom pogledu, ali volim cuti koju pametnu i od drugih :-PP

P.S Na gamersu sam vec "haman" 3 godine :-D, Samo su me bannali bruku puta dok nisam skonto neke stvari !!!
ahahhahahahahaha
e svega se naslusat ovdje....
daco je napisao/la:
Ociti primjer tvoje teme...

Djeca gameri^^, mozda i unuci ˘(K) hahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.