Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

hrvatska 5.

115 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.08.2008. u 12:45

Hrvatska nogometna reprezentacija na najnovijoj Fifinoj ljestvici napredovala je za dva mjesta i sada se nalazi na petoj poziciji.

Momčad Slavena Bilića na ljestvici je prestigla južnoameričke velesile Brazil i Argentinu. Hrvatska je ujedno i momčad koja je među prvih deset reprezentacija najviše napredovala, te se nalazi dvije pozicije od svojeg najboljeg renkinga iz 1998. godine (treće mjesto).

Prvo mjesto i dalje drži aktualni europski prvak Španjolska, dok je da drugom mjestu Njemačka prestigla Italiju. Pomak je napravila i Nizozemska koja je s petog skočila na četvrto mjesto.

Brazil i Argentina gledaju u leđa Hrvatskoj na šestom i sedmom mjestu na ljestvici, dok se iza njih redom nalaze Češka, Portugal i Rusija. Reprezentacija Guusa Hiddinka iz najboljih je deset reprezentacija istisnula Francusku, koja je pala na 12. mjesto.

Od ostalih reprezentacija spomenimo pad Meksika za čak trinaest mjesta, te se južnoamerička momčad sada nalazi na 32. mjestu na ljestvici. Značajan pad u renkingu zabilježila je i reprezentacija Irana, koja je s 37. pala na 45. mjesto.

Fifina ljestvica:

1. (1.) Španjolska 1557, 2. (3.) Njemačka 1343, 3. (2.) Italija 1320, 4. (5.) Nizozemska 1299, 5. (7.) Hrvatska 1282, 6. (4.) Brazil 1242, 7. (6.) Argentina 1219, 8. (8.) Češka 1146, 9. (9.) Portugal 1122, 10. (11.) Rusija 1023, 11. (12.) Rumunjska 1021, 12. (10.) Francuska 1012, 13. (14.) Turska 1010, 14. (15.) Engleska 1003, 15. (13.) Kamerun 994, 16. (16.) Škotska 988, 17. (17.) Bugarska 930, 18. (18.) Grčka 896, 19. (20.) Gana 892, 20. (21.) Izrael 876
svaka im cast !!
j*b*a te hrvacka bolan ....

Post dobio šamar od bak1r

ajmo kladionicu.... za koliko ce biti ova tema lockovana ili izbrisana zbog nacionalizma??!!
manje od 1 min 2 minute vise od 2 minute
1,20 2,0 2,8

uostalom, svaka cast susjedima...
nele_i_merima je napisao/la:
ma nigdje realnosti matere mi..ovo je glupost..

Zasto ? Zasluzili su!!

@ bUREK

Dje je ovde nacionalizam ?
smk je napisao/la:

Zasto ? Zasluzili su!!

@ bUREK

ma kako su zasluzili.. bjazi bolan tamo. brazil nije n igro ovo prvenstvo.. a brazil je jaci od njih 7000 000 000 puta.. tako da pshhhh i englesku su slucajno dobili..
smk je napisao/la:

Zasto ? Zasluzili su!!

@ bUREK

pa sad ce se pojaviti kojekakvih retarda i ebati svima mater ili sta ja vise znam....

sto se mene tice, respect momcadi Hrvatske... kad vec mi (BiH) ne mozemo ovo postici, nek su makar nasi susjedi...

Post dobio aplauz od bak1r

Burek_King je napisao/la:
pa sad ce se pojaviti kojekakvih retarda i ebati svima mater ili sta ja vise znam....

sto se mene tice, respect momcadi Hrvatske... kad vec mi (BiH) ne mozemo ovo postici, nek su makar nasi susjedi...
Pa treba njih banovati. Ne temu izbrisati..

Meni je drago sto su Hrvati 5i.. Barem da nesto valja na ovom Balkanu
beebacK je napisao/la:
burek djete gdje je ovde nacionalizam?? a balavac?? ajde u krpe
molim????????
djete??
hehehhehehhehehheheheheheh
no comment maajke mi moje!!!
de samo malo ohladi od mene... ok?? hvala!!!
ma kako su zasluzili.. bjazi bolan tamo. brazil nije n igro ovo prvenstvo.. a brazil je jaci od njih 7000 000 000 puta.. tako da pshhhh i englesku su slucajno dobili..
slucajno su ih dva puta dobili? nebi smjesan i nemoj se tješiti..
beebacK je napisao/la:
da,slucajno.netjesim se,,,
Nije slucajno..

Imaju skilla xD
dobili njemacku, dva puta englesku, italiju, argentinu, x protiv brazila...
tjesi se ali oni su svjetska nogometna velesila

zasto bih ne dobije dvaput englesku pa eto i na srecu?

ma nigdje realnosti matere mi..ovo je glupost..
sta pricas....sta si zavidan covjece....reci sv aka cast i dobro...nebudes umro.....issss......kakvi ste vi ljudi...mjesta da se podrzavamo susjedi vi ovako..
beebacK je napisao/la:
koji si ti papak J*B*LA TE HRVACKA DEBILU LOCK TEMU PLS ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.