Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pass u bios-u

87 pregleda · 11 odgovora · otvorena 05.08.2008. u 10:30

Eh ovako ljudi danas ja uzo da dignem sistem ponovo nece naravno odma da ocita cd reko odo ko obicno promjenit u biosu da prvo cita sa cd-a kad ja neki prokleti pass trazi ja haj reko ja nekad ukucavo mozda i tako ja svoje sve pass isproba nece ni jedan a kontam nisam uso u bios od prosli put kada sam digo sistem. Sad imal kakav program ili finta da ja taj pass sklonim ili nesto ??

pls help !!
Otvoris racunar i vidjet ces na maticnoj malu bateriju kao na starim satovima. Izvadi je i ponovo stavi. Opet upali racunar i to je to.
e uradio bi ja to care al mi je komp jos pod garancijom nesijem jbt :/ ionako je iz it-e ku******a zacas se sjebe
e onda lijepo odneses kod njih u servis i oni ti lijepo formatiraju komp..i necesh izgubiti garanaciju..
Onda fino u servis trkom i garanciju iskoristi.
dzaba kad ce oni meni uzet 20 km za to karu im u zube al mi nije jasno kako se taj pass mogo stvorit , prosli pputa kada sam ulazio u bios sve normala fino promjeno da cita sa cd-a kada sam digo sistem vratio da cita po standardnom flopy i to je sve a sad mozd ai je i brat mi je******o po njemu al nevjerujem on nezz otvorit biosa
Uradi sta sam ti rekao, ne moras strahovati... Ako ti se pokvari ja cu ti kupiti novi komp.
StarsOnly je napisao/la:
Uradi sta sam ti rekao, ne moras strahovati... Ako ti se pokvari ja cu ti kupiti novi komp.
lololol pa znam ja to promjenit j**o te ja u sebe mjenjo maticu i sve nego prob mi za garanciju jbt sjebacu je i stacu onda kakvi su ovi it-evci zacas se sjebu al probacu otvorit drugu stranu pa mozda dohvatim
N3sTabilaN je napisao/la:
lololol pa znam ja to promjenit j**o te ja u sebe mjenjo maticu i sve nego prob mi za garanciju jbt sjebacu je i stacu onda kakvi su ovi it-evci zacas se sjebu al probacu otvorit drugu stranu pa mozda dohvatim
Tesko materemi
evo uradio sam to i nista džaba se ispatio jbt a sreća bila je blizu onog otvora

Post dobio šamar od bak1r

NEMA KUME ! moras reinstall bios ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.