Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa U kanti

Najlijepši grad u BiH je:

221 pregled · 20 odgovora · otvorena 04.08.2008. u 19:27

Grad podno planine velez !
a od tih tu najbolje je MEDJUGORJE
GDJE JE TU SARAJEVO JE**M TI SVE USTASKO PI**A TI MATERINA I ONDA SE PITAJU KO UNISTAVA GAMERS MAJKU TI JE**M USTASKU SVE TI JE**M MRTVE TI JE**M
Najljepsi grad je BANANA. ˙(taj grad se tebi smijesi) isto kao i Jasonu
Jason je napisao/la:
GDJE JE TU SARAJEVO JE**M TI SVE USTASKO PI**A TI MATERINA I ONDA SE PITAJU KO UNISTAVA GAMERS MAJKU TI JE**M USTASKU SVE TI JE**M MRTVE TI JE**M
Sarajevo - najzagadjeniji grad u BiH.

Mostar - na prvo oko lijep grad ali kada dodete jednom u njega i nije tako lijep bas naprotiv ..
debilu mrtvi jel samo to gradova znas u BIH a gdje je mostar sarajevo banja luka i jos mnogi drugi
Jason je napisao/la:
i ja sam htio ness slicno reci, samo kulturnije malo XD
Jason je napisao/la:
sta seres ti
ti unistavas gamers psovanjem
@admini: Hoce li njega netko banovati zbog vrijedjanja na nacionalnoj osnovi?? (Jason)

za druge, max. 8 opcija u anketi barem meni tako da sam ove uveo u uzi izbor.
Ovi gradovi imaju stanovnika odprilike kao jedna ulica u Sarajevu.
GREBATOR je napisao/la:
sta seres ti
ti unistavas gamers psovanjem
AMA MRZIM OVE NACIONALISTE JESI VIDIO KAKVA PROVOKACIJA DOSO U BOSNU I MENI O HRVATSKOJ ZASTAVI ! JESAM LI JA OTISO U HRVATSKU PA NJIMA NASU ZASTAVU TAMOO .AAAAAA
hell23 je napisao/la:
@admini: Hoce li njega netko banovati zbog vrijedjanja na nacionalnoj osnovi?? (Jason)

za druge, max. 8 opcija u anketi barem meni tako da sam ove uveo u uzi izbor.
Ide BAN I tebi i JASONU zato sto ste obdvojica najveci debili na gamersu.
Jason je napisao/la:
AMA MRZIM OVE NACIONALISTE JESI VIDIO KAKVA PROVOKACIJA DOSO U BOSNU I MENI O HRVATSKOJ ZASTAVI ! JESAM LI JA OTISO U HRVATSKU PA NJIMA NASU ZASTAVU TAMOO .AAAAAA
JA DOSO U BOSNU HAHAHAAHHAHAHA ja sam doso u hercegovinu gdje su hrvati i uopce nevrjedjam muslimane zato suti
cannabis4mi0 je napisao/la:
nije da neshto glumim , al izvini molim te nisam te propozno
cannabis4mi0 je napisao/la:
Dragi čobane, lijepota grada se ne gleda koliko ima stanovnika vec prirodne ljepote.. obrazuj se čobane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.