Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nokiaa

216 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.08.2008. u 22:19

Samo cu vam ovo reci ... kupio sam mobitel i samo ce mi koristiti da se mogu JAVIT !

ZNACI DOBRO STE CULI UZO SAM MOB ! PITAS SE ZASTO ?? ZATO DA SE MOGU JAVIT ?? JESTEL SKONTALI ?

AKO NISTE ZNACI DOBRO CITAJ ! UZO SAM DA SE MOGU JAVITTTTTTTTTTTTTTT ! SAMO ZBOG TOGA !!

btw odo se šišat ,)

kod šampiJONA X))

zz
madeinsweden je napisao/la:
Jock,nisi ti banned
m0mak ?
ok al poslje šišanja produži psihijatru...
codex je napisao/la:
Šta+ti+je ? :S
A sto si uzeo mobitel, nisam skonto razlog?
eckO je napisao/la:
Ma jarane samo da se mogu JAVIT !!!!!!11
leeetz je napisao/la:
Ma jarane samo da se mogu JAVIT !!!!!!11
vidis ba da je pobjego sa psihijatrije...
codex je napisao/la:
vidis ba da je pobjego sa psihijatrije...
Pravila postera:
# Postuj ostale, pretjerivanjem i zlokoristenjem post sistema kao i postanjem rijeci koje vrijedjaju druge korisnike mozete uraditi samo to da se vas account izbrise ili da budete banovani sa gamers.ba sistema.
# Zabranjeno je pretjerano koristenje smailey-a i pretjerano formatiranje teksta ( bold, italic, underline).
# HTML kod je zabranjen. ?

Eh sad ...

TI SI GLUP DA ODMA KAZEM ? NE KONTAŠ ? ČAO !
leeetz je napisao/la:
m0mak ?
Cool mozes i pod vodom s njim pricat, fata u tunellu, mreza ti nece biti problem

imo sam takav mob i stvarno je dobar za pricanje
Savage je napisao/la:
Cool mozes i pod vodom s njim pricat, fata u tunellu, mreza ti nece biti problem

imo sam takav mob i stvarno je dobar za pricanje
Ti si jedan od pametnijih momAKa na ovom forumu ? ;)

dobar je mob al ne razumijes nisam vodu spomeno reko +sam da cu ga samo koristit da se JAVIM !!!11

mp3 ? ma nEĆU ! ,,)
codex je napisao/la:
hahah bravo care
leeetz je napisao/la:
Ti si jedan od pametnijih momAKa na ovom forumu ? ;)

dobar je mob al ne razumijes nisam vodu spomeno reko +sam da cu ga samo koristit da se JAVIM !!!11

mp3 ? ma nEĆU ! ,,)
ne ozbiljno ne zajebajem se kome ne treba neki cool mob fino uzme 3310, i brate odes u sumu i puna ti mreza, mozes da pricas do milje volje baterija ko grom. ja sam misljenja da bi svi trebali imati 2 moba jedan takav i jedan onaj piped :D
Savage je napisao/la:
ne ozbiljno ne zajebajem se kome ne treba neki cool mob fino uzme 3310, i brate odes u sumu i puna ti mreza, mozes da pricas do milje volje baterija ko grom. ja sam misljenja da bi svi trebali imati 2 moba jedan takav i jedan onaj piped :d
reci im slobodno jarane !!!11

ja ga samo koristim da se javimm !!11
jarane zreo si ti za pokemon lige... samo ponavlja ja ga samo koristim da se javimm !!11 koji retard...
codex je napisao/la:
jarane zreo si ti za pokemon lige... samo ponavlja ja ga samo koristim da se javimm !!11 koji retard...
glup si !? Neznas ni sto sam ga kupio hhhh
znam ko je ovaj retard, on je onaj sto je napiso onaj post o najboljim navijacima a izostavio ove iz bosne pa je doslo do nacionalnog vrjedjanja pa su ga banovali, admini na vama je...
eckO je napisao/la:
PI******O

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.