Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomozite mi brzo pls...

225 pregleda · 15 odgovora · otvorena 02.08.2008. u 18:39

ljudi pls pomoc hitno...kako da na serveru cs-a dodam neku sliku kada se ulazi u server,kako da dodam one svukove kao na nekim serverima npr...kada pogodim covjeka u glavu kaze headshot i tako to pls odgovorite mi... unaprijed hvala
omg teme jarane ja konto kolje te neko ocami brzo pomozite ?
daj mi 10 bodova dacu ti ja

Post dobio šamar od champ

ok dacu ti ali mi reci pls ali samo mi reci kako se daju bodovi jbg neznam jer skoro sam poceo da furam po forumima pls reci mi....
Bodove nemožeš dati jer imas 1 bod ,a ja ti kažem da sa neta skineš vako se zove : Server Pack By ChaoS ili ako nenađeš skini ultrakill ili monsterkill i tu imaš sve :sound,models,motd itd.
imam ja te zvukove i to sve..a kako se to dalje radi pls odgovori....eto kada budem mogao davati bodove dacu ti 10 bodova obecavam...
Reci mi šta si skino sa neta ako je sound dodaješ u valve-cstrike sound i tu dodaš
pa stavio sam ja te zvukove u counter strike/valve/sound ali opet nece nesto da rade na mom serveru dali mozda moram nesto podesiti?
E vako da se nepeglamo odes na ovu stranicu skines neki mod i u njemu dobiješ sve za server sound,maps,plugins i bla,bla,bla.Samo zamjeniš sa onim u cstrike-u i u addonsu i sve radi ko upaljač

http://forum.cstrike.ro/index.php?showforum=62
imas na fps banani...................

E da posjetite:
www.dobrovece.tk
nije vezano za temu
ekrem1992 je napisao/la:
pojasnite mi pls...
aj da ti nacrtam?
ScandaL je napisao/la:
aj da ti nacrtam?
ako moze u paintu ?
ekrem1992 je napisao/la:
imam ja te zvukove i to sve..a kako se to dalje radi pls odgovori....eto kada budem mogao davati bodove dacu ti 10 bodova obecavam...
jeste dao bi mu i ja 100 kad bi imo XD
nemas bodova i nemozes davat XD
btw: bogati kakko zaradi ovaj jedan bod XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.