Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Wow repair @patching

146 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.08.2008. u 00:57

Eh ovako prije svega izvinite na temi trazio sam guglao al nisam uspio nista konkretno nac dakle wow sam jucer prebacio od frenda i nes se pobrkalo pa sam uradio repair
Wow mi se vratio na verziju 2.0 a patcheve imam u wow folderu kako sada vratiti na zadnju verziju 2.4.2 ?!

System Restore ti je najbolje rjesenje ja mislim... :-PP

P.S Ako ne znas... Idi na START>ALL PROGRAMS>ACCESORIES>SISTEM RESTORE I IDES NA ONO ZADNJE...Tu namjestis da vratis komp kao juce kad si Install wow..
Rammo je napisao/la:
System Restore ti je najbolje rjesenje ja mislim... :-PP

P.S Ako ne znas... Idi na START>ALL PROGRAMS>ACCESORIES>SISTEM RESTORE I IDES NA ONO ZADNJE...Tu namjestis da vratis komp kao juce kad si Install wow..
Znam ja za to al ako uradim SR opet ce mi bit onaj error u wowu !
morash ih ponovo skinuti ili odneku prebacit uglavnom oni su delete xD
InValid je napisao/la:
morash ih ponovo skinuti ili odneku prebacit uglavnom oni su delete xD
Toga sam se bojao znaci moram opet do frenda da mi prebaci ?! :@
Najbolje a i najsigurnije ti je da ljepo samo pokrenes WoW i ostavis sam WoW patch download-er da ti skine patcheve i cao djaci...nemoj se *ebavati 100 puta da narazujes,itd. Stavi da se skidaju svi patchevi otidji vani na kafu i kad se vratis bice sve gotovo... (vjerovanto).
nemoras ih ponovo skidati zato sto ih imas vec samo ides poredu ali samo pokreći te sto ko fol lete brojevi ides fino od 1.x pa do 2.x tako sam i ja probaj
zasto ti je vratilo na 2.0?
zato sto su ti bile ostecene datoteke novijih patvheva..
samo instaliraj sve patcheve poredu od tog sto sad imas pa do zadnjeg..
polako instaliraj od 2.0 te patcheve u folderu al pazi da ide po redu !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.