Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

www.xy.com.ba/

703 pregleda · 11 odgovora · otvorena 18.03.2005. u 18:08

Iako tema nema nikakve veze sa virtualnim svijetom itekako ima veze sa zivotom svakog gamera koji je uclanjen na ovu ili bilo koju drugu stranicu..
http://www.xy.com.ba/ je stranica "Asocijacije za seksualno i reproduktivno zdravlje".
Šta rade :
"U 21 vijeku naša zemlja slijedi svijetska kretanja na svim nivoima. Za mlade koji sazrijevaju u emotivnom, misaonom i fizičkom smislu jako je važno da imaju pravilno mišljenje i znanje o seksualnim i reproduktivnim pravima. Zato je osnivanje jedne ovakve organizacije od izuzetne važnosti jer će kroz ovu organizaciju mladi ljudi dobiti odgovore na sva pitanja koja ih interesuju i to od meritornih osoba.

Uz to će i sami produbljujući svoje znanje shvatiti važnost prevencije od seksualno prenosivih bolesti i pravilnog planiranja porodice. Sama organizacija promovira i jednakost među polovima, međusobno poštovanje, uvažavanje i odnos bez nasilja. "

Doc. Dr Jadranka Dizdarević - Stojaković
Predsjednica Upravnog odbora

Odvojite 5 minuta svog vremena posjetite stranicu i saznajte sve ono sto neznate il niste u mogucnosti da saznate iz ovoga i onoga razloga,vjerujem da ce vam to kad tad zatrebati.
Svaka Cast... Napokon tema koja bi mozda trebala zaintrigirati svijest danasnje omladine, jos bi dodao da nebi bilo lose ko ima vremena da posjeti www.narkomanija.ba ... opreza nikad dosta ....
Danas na casu bilogije smo o tome pricali !
Vazno,vazno normalno da je...
Ako neces AIDS itd...
Ako neces postat otac/majka...
*Pazi*

Starnica dobra
Neka si postavio temu !
Ja sam u skoli u prvom i drugom razredu imao predmet zadravstvena higijena i na tom predmetu smo godinu i po imali nesto ko podpredmet sexologiju i ja mislim da sam tamo sve naucio sta treba !!!
Cak i mislim da bi trebali u svaku skolu uvesti taj predmet !!!
Molim bez perverznih komentara !!!
tNk je napisao/la:
Ja sam u skoli u prvom i drugom razredu imao predmet zadravstvena higijena i na tom predmetu smo godinu i po imali nesto ko podpredmet sexologiju i ja mislim da sam tamo sve naucio sta treba !!!
Cak i mislim da bi trebali u svaku skolu uvesti taj predmet !!!
Molim bez perverznih komentara !!!

upotpunosti se slazem s tobom...ipak djeca trebaju da nauce ono sto ce im biti potrebno u zivotu...
Da ne bih ostalo bez podrske ova tema sazluzuje daleko vise od smao 4 - 5 postova...stimd a nema spamera...Osnovni problem je i narkomanija koju je pomenuo HomeBoy malo vise paznje skrenuti na to...sto se tice znjanja o www.xy.com.ba pa i nije tako lose stim da ima ovdje vise mladih gamera i da ovo o cemu pricaju povalce pitanje upuceno roditeljima...mama sta to znaci ... babo sta je to to sam danas procitao na linku...e sad vcina omladine ovlas preleti ovu stranicu ejr smatraju da je predosadno citati ovo jer misle da znaju tako mnogo...ne kaze se dzabe " Ja sam mlad i imam jos vremena"...obicno pri tim mislima se skrene sa puta...surova stvarnost...naravno sve je tako kako pise ali eto...Osnovni problem omladine je sto ne vjeruju i ne znaju da su im roditelji najveci prijatelji i da im oni jedino mogu pomoci...ali sta ces ima vremena nauci se svasta u zivotu...
Ummm Neznam tema je fenomenalna mada hmmm neznam ! En elzi mi nesto ili je to moje uvjerenje u nesto sto ima dublji smisao...sve u svemu samo citajte i edukuj te se...
Sve najbolje!
Bio sam clan te organizacije prije nego sto je promijenila ime u "XY" (ima par godina od tada ). Sam projekat je interesantan: stalno druzenje sa omladinom, upoznavanje omladine iz drugih drzava, razne prezentacije, skecevi, zezancija....
.gc je napisao/la:
Bio sam clan te organizacije prije nego sto je promijenila ime u "XY" (ima par godina od tada ). Sam projekat je interesantan: stalno druzenje sa omladinom, upoznavanje omladine iz drugih drzava, razne prezentacije, skecevi, zezancija....

upotreba kondoma
Sto se tice Xy-ona,
radim za nju nekih 3 godine
prije xylona zavrsio sam trening za pir edukatora u Hif+ asocijaciji.
temana mjestu!
odlicno,hvala ti za ovo bro.Odlicno je ovo zaista,ovako treba da se postavlja tema.Ovo nam svima treba!
hvala jos jednom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.