Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Playstation 2 ?

475 pregleda · 7 odgovora · otvorena 18.03.2005. u 17:48

Gdje je najbolja usluga i gdje je najjeftinije za kupiti u Sarajevu nov PS2 (PStwo)?
I zbunjen sam malo oko ovih verzija tako da ni savjet koji ne bi bio manjka...

P.S.
Jel istina da ps2 ima los laser?
Kakva su vasa iskustva sa vasim ps2?

Rješenje
mmm..to za laser nebi reko da je istina jer se meni dosad nije kvario nikako....odlicno radi a igre su dosta dobre.

u asterixu imas kupit ps2 sa multichipom i analognim djojstikom za 420 km
hm rade oni ko i svaki drugi laser ali dođe vrijeme pa se pokvari, meni osobno se još ništa nije desilo tako da nemam nikakvu zamjerku. Po našim cd shopovima kruže svakakvi cd-i pa i nije čudo ako se pokvari..
Ja imam ps2 i prezadovaljan sam , laser mi se nikada nije kvario a igrice su jako dobre ( dmc2, san asdreas i metal gear 3 ) ...
Zadnja verzija velikih PlayStation 2 je scph 50004 (nalazu se na poledjini), bolji je laser i neznam jos neke cake. Ja kad sam kupovo pre tri meseca nisam uopste gledo na to, al srecom dobio sam zadnju verziju. Mozda to i nema nekog velikog znacaja, al eto...
ja vec imam play dvije i po godine i jednom sam promijenio laser,ako ikada budes otvarao conzolu NEMOJ da bi dotakao laser jer je nov oko 200 km,a preosjetljiv je!
laser jest osjerljiv dosta ali evo meni vec pola godine sve stima
koliko kosta nov ps2 s memory cards ... hajd da kazemo full opremom ... osim CD-ova ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.