Diskusija
Država sa najboljom fudbalskom reprezentacijom je?
0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.07.2008. u 11:50
normala da je Hrvatska 
----

----
sad je hrvatska.. ali kada bih nasi svi igraci htjeli da igraju i kad bih vec jednom savez bio izbacen onda bih bili ubjedljivo najbolji u regiji.. nema sta..pjanic je igracina, ibricic,miske,,dzekson,salihovic,spahic,, sve su to dobri igraci,,
da si stavio brazil argentina bosna njemacka bla bla bla.. ja bi opet za bosnu... a jake ankete
(L) CRO
BiH Big Lol
BiH Big Lol
Bosna i Hercegovina.
Hrvatska
pjanic je bolji od modrica
Odgovor vrlo jednostavan, po rezultatima do sada Vatreni najjachi. Tu nema priche. Dragi moji budite malo realni.
ti si budala bolan.. bosna bih daleko bila bolja od srbije i hrvatske samo da se sredi savez i da svi napokon pocnu igrat,,
Hrvati daleko najjaci, podrazumijeva se ...
Al tesko usporedjivati, u ratu se izgube dosta dobri igraci, dosta ih odu iz BiH, a i najgore od najgoreg, mrcine u savezu. Al hajd, sta im mogu ?
Al tesko usporedjivati, u ratu se izgube dosta dobri igraci, dosta ih odu iz BiH, a i najgore od najgoreg, mrcine u savezu. Al hajd, sta im mogu ?
Navijacki Bosna i Hercegovina,ah ovako trenutna situacija Hrvatska iskreno...nas ebe savez,kad bi savez bio izbacen i kad bi se vratili salihamidzic,barbarez,music,muslimovic,spahic itd itd itd
ne znam imal' nam ravnog ? ...
nerado govorim al su bolji hrvati od nas
u uvom trenutku Hrvatska je najbolja tj najaca
Ako nismo sada najjači, za 10-15 godina bićemo sigurno!
je napisao/la:
pjanic-lion
dzeko,misimovic-wolfsburg
rahimic-cska
spahic-lokomotiva sad ce u psg
ibricic-hajduk
salihovic,ibisevic-hoffenheim
bajramovic-shalke ali sad ce da ide negdje drugo
papac-kao sto si rekao rangers(inace bosanac idole) sam je katolik
muslimovic-paok
mrsko mi dalje
Ove godine se Hrvatska pokazala kao najbolja
sENk je napisao/la:
Navijacki Bosna i Hercegovina,ah ovako trenutna situacija Hrvatska iskreno...nas ebe savez,kad bi savez bio izbacen i kad bi se vratili salihamidzic,barbarez,music,muslimovic,spahic itd itd itd
covjece i ja mogu reci da Srbiji nema ravnoe repke,ali sta cemo istina ponekad boli HR je najjaca(mada me iskreno kita boli za fudbal;basket rulezz)...A sad stavi istu anketu ali za vaterpolo;odbojku;tenis i reci ko je tu najbolji-Srbija naravno(ali iskreno)...o5 HR je premocna i u rukometu
Hrvatska definitivno....
Ali sad, kako nam je dosao Ciro, cekajte sledece kvalifikacije.... BiH posteje svjetski prvak!!!
Ali sad, kako nam je dosao Ciro, cekajte sledece kvalifikacije.... BiH posteje svjetski prvak!!!
je napisao/la:
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.