e ovako znasm da ima dosta igraca koji igraju sa elobovom konekcijom. zanima me da li je i njima velik ping kao i meni nakon nekakve nadogradnje sistema????..
Diskusija
ELOB (mocna konekciaj)
132 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.07.2008. u 22:35
kad smo vec kod konekcije samo da pitam imali neko problema sa globalnet-om ili samo ja imam te probleme :s
@ Vane : ok

buraz sinoc pola raje uslo na killnet sa nickom sutra bomba na ELOB...oplako...swima je tako...u mene EPN 8G leti konekcija...8g epn 42km isplati se...pig ne prelazi 30...kad bi preso znaju da bi sutra bomba na neboodere palaa
TeroweNth je napisao/la:
kad smo vec kod konekcije samo da pitam imali neko problema sa globalnet-om ili samo ja imam te probleme :s

ja sam na kraju morao uzet max paket u globalnet
ping u cs 40-60 bar na epn ostalo sve shit prawo..
ako mozes mjenjat mjenjaj odmah .. nema hajra na globalu
koristim elob i ping neide preko 30
TeroweNth je napisao/la:

@eror i vane:savjetujem da predjete na epn bolji ping konekcija dobra nepuca jednom u godini brzina ista ko i kod vas limit dobar
koristim elob i ping ne ide preko 30 kao u sheytanella...jos imam flat rate
i ja imam ono 256/128 a ne prelazi bilo sta da igram dobro je nema laga ni delay i mal ping
Meni je bio ali sad je perfekt
bratee dzabe se mucis uzmes moju konekciju epn...nezznam koji je paket al ti je ping ko meni do 50
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.